Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆNA AKCIJA

Sumnjali su na ospice: U teškom stanju pacijentica (28) prebačena iz Dubrovnika u Zagreb

Vladin zrakoplov
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
Autori: Sandra Veljković, Romana Kovačević
13.06.2018.
u 12:23

Iz Vlade su potvrdili za Večernji da je jučer bio angažiran njihov zrakoplov za prijevoz životno ugrožene pacijentice iz Dubrovnika, no nije riječ o ospicama.

Pacijentica iz Dubrovnika sinoć je Vladinim zrakoplovom prebačena u Kliniku za infektivne bolesti u Zagrebu zbog komplikacija upale pluća. Sumnjalo se na ospice, međutim u dubrovačkoj bolnici tvrde da nije riječ o ospicama. 

Dubrovačkom dnevniku ravnatelj Marijo Bekić kazao je da se 28-godišnjakinji stanje pogoršalo zbog autoimune bolesti, a testiranje je potvrdilo kako nema ospice. Iz Vlade su potvrdili za Večernji da je jučer bio angažiran njihov zrakoplov za prijevoz životno ugrožene pacijentice iz Dubrovnika, no nije riječ o ospicama.

– U skladu s redovitom procedurom za hitni medicinski prijevoz jučer je angažiran zrakoplov Vlade Republike Hrvatske za prijevoz pacijentice iz Dubrovnika u Zagreb koja je bila životno ugrožena zbog respiratornih problema. Nije riječ ni o kakvoj zaraznoj bolesti – odgovorili su nam iz Vlade.

Pogledajte i galeriju: U Dubrovniku novi slučajevi zaraze ospicama

Vladin zrakoplov
1/7
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
15:15 13.06.2018.

Za par sati eto naslova! OSPICE MUTIRALE!!!

MO
morejeslano
14:52 13.06.2018.

Ova informacija nije bila vrijedna članka, ali kao propaganda sijanja straha od ospica vrlo je uspješna. Tko je pročita članak, a takvih je puno, pomislio bi da je žena zbog ospica hitno prebačena u bolnicu. Novinarska sramota!

DU
Deleted user
15:26 13.06.2018.

Kako je malo vremena prošlo od nestanka Imunološkog!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije