Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONI IVANIŠEVIĆ
Povratak na članak

Pa jesmo mogli odmah tako, dragi Aleksandre?

Toni Ivanišević vam donosi pregled proteklog tjedna.

Komentari 10

Avatar Idler 3
Idler 3
11:07 24.12.2016.

Uglavnom, svima kojima ovaj dan nešto znači, koji ga slave, nek ga provedu u krugu svojih najmilijih, nek večeras budu na Polnoćkama, dočekaju ponoć, zapjevaju "Radujte se narodi", sutra nek se okupe oko blagdanske mize i sretan im i blagoslovljen Božić.....Vučića se bumo nagledali i nagodinu...

VL
ŠA
šantal
14:13 24.12.2016.

Za dom spremni

VL
JA
jankoxx
17:56 24.12.2016.

Hrvatski novinari su više zainteresirani srbijom nego Hrvatskom. Pitam se zapravo što se ne zaposle "vani"

VL
ML
mladostludost
17:57 24.12.2016.

Obrisalo odmah, spomenuo sam smradove četničke, tražio da prenesu četnički govor četnika predsjednika vlade iz Gline koji se podsmijava svima i podprcava sve

VL
CR
crocro
18:11 24.12.2016.

u večernjem listu od 23.12.2016. godine, navedeno je da je Vučić gostovao u studiju RTS te je u Dnevniku izjavio da sve radi zbog sigurnosti zemlje i da je nabavio MIG-ove 29 zbog sigurnosti zemlje. Pa ga možemo pitati od kakve to nesigurnosti pate, tko će ih napasti, Hrvatska ih ne napada niti nije napadala već suprotno, oni su napadali Hrvatsku. Izjavio je da nabavljaju MIG-ove 29 kako ih nešto nebi dočekalo nespremno. Pa tko će vas napasti gosp. Vučiću ako bi vi bili nespremni već spremni s MIG-ovima. Vi ste ti koji napadaju a ne Hrvatska, Hrvatska na vas neće izvršiti agresiju ali nitko vam ne spočitava što ste nabavili MIG-ove 29, dapače samo nabavljajte. I Hrvatska nabavlja, zašto ne bi i vi. Rekao je također gosp. Vučić kako ih nešto ne bi snašlo nespremne kao ranije i kako ne bi gubili sve što stigu. Pa što ste vi to gosp. Vučiću izgubili, vi ste anektirali 1/3 Hrvatske a ne Hrvatska 1/3 srbije. A to što ste Kosovo izgubili, pa to nije izgubljeno, to ste samo morali vratiti stvarnom vlasniku, ne možete s tuđim raspolagati. Izjavio je da MIG-ove 29 nabavlja da zaštiti granice srbije, da zaštiti sela i mostove u srbiji. O, gospodine Vučiću od koga trebate štititi granice kada njih nitko prijeći neće, od koga da štitite sela i mostove kada ih neće napasti Hrvatska, upravo je suprotno, Hrvatska je ta koja treba brinuti jer ste vi ti koji napadaju Hrvatska sela, gradove, mostove, ljude. To ste nedavno dokazali da ste napadači a ne Hrvatska. Dalje kaže da će zaštititi nebo da se netko nebi usudio napasti srbiju. Pa tko će napasti srbiju gosp. Vučiću. Upravo ste vi ti koji su napali Hrvatsko nebo svojim MIG-ovima, doduše koji su padali kao zrele trešnje na Hrvatsko tlo, ali vi ste ti koji ste napali Hrvatsku, nije Hrvatska napala srbiju, tako da se ne trebate bojati Hrvatske. Gosp. Vučić kaže da će MIG-ovima zaštititi djecu i njihovu budućnost. Pa gospodine Vučiću, Hrvatska nikada nije napala srpsku djecu niti će to ikada učiniti, a upravo ste vi ti koji ste napali Hrvatsku djecu i uništinili njihovu budućnost. Sve riječi koji je izgovorio gosp. Vučić, to smo mi trebali izgovoriti samo umjesto srbiju trebala je stajati Hrvatska. Čudo jedno što gosp. Vučić govori, za nepovjerovati. Ali da imaju pravo nabaviti sva sredstva koja žele, imaju pravo i neka nabavljaju,. Hrvatska im to neće spočitavati a upravo su oni ti koji spočitavaju Hrvatskoj njezinu potrebu da nabavi eskadrilo novih zrakoplova. Oni sada neće mjesecima spavati od revnosti da kuglu zemaljsku hitno upoznaju o agresivnoj i napadačkoj namjeri Hrvatske. A naši političari previše šute a trabali bi ipak dati javno podršku srbiji da si nabavlja zrakoplove i tenkove ali istodobnop da šute i pokriju se po ušima ako Hrvatska želi modernizirati svoje oružane snage.

VL
DA
David1
18:19 24.12.2016.

Hahaha nista Vucic sve je to Brisel uradio.Sretan vam Bozic

VL
TR
trnjedotokija
15:42 24.12.2016.

hrvatska do zemuna,,ciganluk nas ne zanima,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.