Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Osijeku

Ozlijeđenom vatrogascu teško opečeno više od polovice tijela, na respiratoru je

Buknuo požar uskladištene plastike u pogonu osječke tvrtke "Drava International"
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/11
04.10.2023.
u 15:47

Za četvrtak je dogovoren njegov premještaj na Kliniku za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice, na Zavod za opekline

Vatrogasac koji je upao u rastopljenu plastiku dok je gasio požar u pogonu tvrtke Drava International u osječkom prigradskom naselju Brijest stabilno je, ali je priključen na respirator.

– Pacijent je na intenzivnom odjelu, intubiran je, na respiratoru, a zadobio je opekline visokog stupnja na više od 50 posto površine tijela. Za četvrtak je dogovoren njegov premještaj na Kliniku za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice, na Zavod za opekline. Dakle, na strojnoj je respiraciji i kao takav će najvjerojatnije biti prebačen i u Zagreb – rekao nam dr. Željko Zubčić, ravnatelj KBC-a Osijek. 

Osim njega, ozlijeđena su još dva vatrogasca. Veliki požar planuo je noćas iza ponoći na deponiju uskladištene plastike "Drave International" na izlazu iz Osijeka prema Brijestu, a uzrok je za sada nepoznat.

VIDEO Zapaljena plastika u kanalu kod požarišta u Osijeku

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 3

PV
prcko.vita
16:41 04.10.2023.

E sada se sjetite tog jadnika na respiratoru koji dade svoje zdravlje a možda i svoj život za mjesečnu plaću od nekih 800-900 eura, i pogledajte onda ove ljepotane Plenkovića i ekipu kako se neki dan u Koprivnici šepure i pametuju, i oni kao zaslužuju 5 puta veće plaće? Alo? Narode? Ima li te? Ako te ima, kada se misliš dići na noge konačno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije