Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudbonosni status

Ovoj ženi je Facebook vjerojatno spasio život!

Laura Everley
Foto: Facebook/Laura Everley
06.04.2015.
u 22:54

- Napisala je i popis simptoma, a ja sam ih imala sve - dodala je Laura Everly.

Facebook je vjerojatno spasio život 36-godišnjoj Lauri Everley koja je nakon čitanja jednog statusa posumnjala da ima rak, piše Metro.

- Prijateljica je podijelila status njezine prijateljice koja je pisala o svojim iskustvima sa karcinomom i kroz što je prolazila - kazala je Everly. - Napisala je i popis simptoma, a ja sam ih imala sve - dodala je Everly. Potom su liječnici potvrdili njezine najgore slutnje i dijagnosticirali joj karcinom u listopadu 2014. godine, nedugo nakon što je pročitala status.

Liječnici joj dali težak izbor

Dva tjedna kasnije kirurzi su joj dali težak izbor: želi li da joj uklone jedan jajnik ili obave histerektomiju, odnosno uklone maternicu, nakon čega više ne bi mogla roditi.

Već je imala jednog sina, no željela je još djece. - Bilo je teško, no odlučila sam se za histerektomiju jer nisam željela da mi se rak vrati - rekla je Everly koja sada završava sa kemoterapijom.

>>Preko nove Facebook aplikacije proučavat će DNK korisnika

>>Objavila je poruku u kojoj objašnjava zašto danas šuti i u kratkom roku postala je hit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije