Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frapa Business Cup

Ovog vikenda Rogoznica će biti domaćin najveće poslovne regate u Hrvatskoj

Foto: FRAPA
1/4
20.10.2022.
u 10:55

Brojni upiti i velika zainteresiranost, jer nastupit će čak 12 posada, dokazuju kako je taj vid poslovnog povezivanja sve popularniji među tvrtkama

Kada se nekolicina ljudi nađe na brodu kojem vjetar nemilice šiba u jedra, a more se razbija o provu, nije bitno tko je među tim ljudima tko, nego da svi zajedno rade kao tim kako bi zauzdali vremenske (ne)prilike i osigurali što bolju poziciju svojoj ekipi. Upravo je to zbližavanje članova tima i izgradnja međusobnog povjerenja jedan od glavnih ciljeva Frapa Business Cupa, najveće poslovne regate u Hrvatskoj koja se ove godine održava od 20. do 23. listopada u organizaciji Marine Frapa smještene u Rogoznici i partnerima Ban Tours Yachtingom i Visokim učilištem Algebra.

Brojni upiti i velika zainteresiranost, jer nastupit će čak 12 posada, dokazuju kako je taj vid poslovnog povezivanja sve popularniji i zanimljiviji među tvrtkama. Osim što su ovakve regate izvrsna prilika za interni team building i zabavu, one predstavljaju jedinstvenu priliku za korporativno druženje i umrežavanje uspješnih tvrtki i poduzetnika iz Hrvatske i svijeta.

- Poslovna zajednica je oduvijek težila suradnji i komunikaciji s ciljem kreiranja uspješnih praksi. Frapa Business Cup je osmišljen s ciljem podržavanja ovakvih vrijednosti te željom za okupljanje “poslovne hrvatske”. Živimo u vremenu tijekom kojeg se redefiniraju mnoge tržišne konstante koje zahtijevaju nova poslovna rješenja kao i vodstvo koje mora biti spremno odgovoriti na kontinuirano promjenjivu, digitalnu okolinu – pojašnjava Tina Bašić, direktorica marketinga Marine Frapa.

Dodaje kako nije nužno da prijavljene posade imaju ranije iskustvo u jedrenju jer će svaka od njih dobiti iskusnog skipera koji će svom timu pokušati omogućiti da dođe do pobjede. Naravno, svatko na jedrilici će skipera morati slušati dok traje regata te ispunjavati određene zadatke, a ovisno o tome koliko tim bude surađivao ovisit će i njihov plasman.

A kako sve ne bi ostala samo morem, suncem, vjetrom i valovima prožeta adrenalinska avantura, nakon odrađenog natjecateljskog dijela slijedi i povratak u marinu u kojoj se organiziraju cjelovečernja druženja uz vrhunsku hranu i prigodni zabavni i glazbeni program, a zatim slijede i neformalni after partyji i druženja na kojima se nerijetko sklopi i kakav dobar posao, što je također jedan od ciljeva regate

Komentara 2

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
11:51 20.10.2022.

Eto,neki se zabavljaju na taj nacin ,a neki se bore za goli zivot.

PA
pajokola1
14:44 20.10.2022.

Kakva budalaština , tko u ovo još može povjerovati , čuj to poslovno povezivanje , korisno za sklapanje poslova , bla bla itd...ma recite jasno kako troše novce koje su im krvavo zaradili njihovi zaposlenici, što se te face nisu sjetili pa te sve novce što će zdrobiti za svoj ćeif podijele svim svojim zaposlenicima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije