Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Index neznanja
Povratak na članak

Ovo su najneinformiranije zemlje na svijetu

Provedeno je istraživanje znanja ljudi o vlastitim zemljama

Komentari 5

BI
bijelocrveni
15:59 06.11.2018.

Blago njima. Nisu im isprani mozgovi kao ovim zombijima u "razvijenom svijetu"

VL
PA
pandur
15:51 06.11.2018.

Članak je u najmanju ruku jako relativan i subjektivan.Slobodno se može reći da su najneinformiranije zemlje na svjietu na Zapadu jer prosječni mentalitet čovjeka tih država je žrtva pola stoljeća društvenog inženjeringa i pranje mozga,da ranije utjecaje ne spominjem.Sve vladajućeće elite na zapadu su anti-narodne,anti-Krščanske i anti-civilizacijske.U Americi,da ne ulazim u detalje,Demokrati i Republikanci su odavno sluge jedne strane države i lobija,čije interese stavljaju ispred vlastitog naroda i države.Republikanci i Demokrati su odavno trebali biti osuđeni za veleizdaju.

VL
DU
Deleted user
16:11 06.11.2018.

Smiješno. Kakav je ovo izbor zemalja? Koda ga je radila moja pokojna baba. Prvo malo ići u školu i naučiti ponešto o zemljopisu.

VL
DU
Deleted user
15:36 06.11.2018.

bakulušić je ispred Indije.

VL
Avatar _Hedon_
_Hedon_
15:37 06.11.2018.

nas nisu ni uzeli u obzir

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.