Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski eurozastupnici:
Povratak na članak

'Ovo što Turska radi je jedna politika ucjene na koju EU ne smije pristati'

HDZ-ova eurozastupnica Željana Zovko rekla je da je "situacija s kojom se suočava zapadna Europa izrazito zabrinjavajuća''. Kaže da je uloga međuparlamentarne konferencije važna "zbog otvaranja diplomatskog dijaloga" o izazovima u Europi.

Komentari 6

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
17:15 03.03.2020.

Jednostavno prekinite trgovinske i diplomatske odnose s turskom pa neka se i oni naguravaju s ilegalnim migrantima na granicama

VL
RA
Ranko
14:46 03.03.2020.

A što će to Evropa i njeni veleštovani zastupnici u Parlamentu napraviti ako se Turska ogluši na ove njihove "oštre" poruke? To je glavni problem!! Čelnici EU-a tek sad idu razgledati stanje na granici Grčke kao da ne znaju kakvo je stanje! Znaju ali ne znaju kako tome stati na kraj. Dobri su dok treba držati govore i palamuditi, a kad se zatrese, u mišju rupu.

VL
KR
Krotila2
14:25 03.03.2020.

Europa je napadnuta.Zatvoriti sve cestovne prijelaze prema Turskoj.Sve EU države vojsku na Bugarsku Grčku granicu.

VL
ZB
zbisko
14:19 03.03.2020.

Turska je već u povijesti uništavala Europu

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
19:17 03.03.2020.

Pa i nas Slovenci ucjenjuju već 30 god pa nikom ništa !

VL
AA
aabbcc
16:18 03.03.2020.

Nista novo obicno gubitnicka vojska koristi narod za svoj stit i zadnje trzaje kao najavu da je ratu brzo kraj?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.