Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korištena DNK analiza

Ovo nije očekivao dobiti poštom: Vraćen mu premet kojeg je izgubio prije 11 godina na odmoru

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
10.02.2022.
u 15:08

Ustvrdio je kako je bio "zapanjen i zaprepašten" kada je vidio svoje davno izgubljene umjetne zube

Muškarac iz Velike Britanije bio je 2011. godine na odmoru u Španjolskoj gdje je izgubio umjetne zube koji su mu sada vraćeni poštom. 

Tada je, naime, povraćao u kantu za smeće za vrijeme noćnog izlaska, a zubna proteza mu je ispala. Paul Bishop (63) sada je, 11 godina kasnije, svoje umjetne zube dobio natrag - stigli su mu poštom u Manchester, piše BBC

Nakon što je Paulova proteza pronađena na odlagalištu otpada, španjolske vlasti ušle su mu u trag pomoću DNK zapisa.

Ustvrdio je kako je bio "zapanjen i zaprepašten" kada je vidio svoje davno izgubljene umjetne zube. Prisjećajući se noći kada je izgubio zube, Paul je opisao kako mu je pozlilo nakon što je popio jabukovaču, a u tom trenutku kanta za smeće mu je bila najbliža. 

- Kada smo krenuli u sljedeći bar, moj prijatelj se okrenuo prema meni i pitao gdje su mi zubi - naveo je te dodao kako je pretraživao smeće, no protezu više nije pronašao. 

VIDEO Stanari ove zgrade će poludjeti! Već tjedan dana zvoni zaglušujući alarm!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije