Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza MIRKA GALIĆA

Ovo nije njihova privatna država. Milanović i Plenković kockaju se s ugledom Hrvatske

29.06.2022.
u 11:17

Hrvatska nije privatna država ni Zorana Milanovića, ni Andreja Plenkovića, da je mogu držati za taoca, igrajući se s njenim živcima u pitanjima rata i mira.

Komentara 38

TO
tolitol
11:30 29.06.2022.

Ne bih se složio s takvom "podjelom" krivnje. Dovoljno je zadnjih pola godine malo čitati po zapadnim medijima pa će se brzo doći do zaključka koji se to politički čimbenik izrazito negativno percipira vani. I to od istih onih medija koji su prenoseći riječi naših "analitičara" vrlo pozitivno izvješćivali o njegovoj pobjedi prije dvije godine. Sad su izvješća vrlo negativna, ali se više ne citiraju ni naši domaći "objektivni" komentatori.

DJ
DjD
12:18 29.06.2022.

Gosp. Galić kao da se tek probudio i nije pratio što se sve dogodilo zadnjih mjeseci. Kao kad istočni susjedi započnu komentirati Domovinski rat sa kolovozom 95-te.

DU
Deleted user
11:29 29.06.2022.

Uopće nije jasno kako ih se trpa u isti koš. Milanović se pretvorio ili je i bio običan ološ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?