Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Biogradu
Povratak na članak

Otvoren najveći zabavni park u Hrvatskoj

Investitor je Mirnovec pirotehnika iz Samobora, poznati proizvođač pirotehnike, vatrometa, filmskih i zabavnih efekata

Komentari 5

TA
tarzan
18:58 15.07.2017.

Svaka čast

VL
DA
Dabiša
20:44 15.07.2017.

Takva mjesta na obali moraju imati naglasak na vodi, otočići, mora, oceani, brodići, rijeke koje vas nose, bezbrojni vodeni tobogani, milijun je načina da se na klince od nekud slijeva grijana morska voda. Ovo što se vidi, i agresivno reklamira,, nije to to. Ovo može imati svatko, na moru treba zabavni aqua- park, a ne obični ringišpil.

VL
Avatar ivo587
ivo587
18:31 15.07.2017.

još jedna prikrivena reklama. Taj park je zaglupljivanje djece. po uzoru valjda na Usa gdje ih prvo otupe junk hranom i kemikalijama u njoj pa ih pošalju u zabavu bez pameti da nebi mislili da su u zatvoru što današnjiji svijet je. Onda izrastu u one bez mozga i pretili. Nakon što potrate vrijeme bubajući napamet gradivo u školama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.