Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavirite u pravi raj
Povratak na članak

Odabrana je najbolja europska obiteljska kuća za odmor, a nalazi se u Hrvatskoj

U Barceloni u organizaciji European Holiday Home Association dodijeljene su nagrade Best European Holiday Home, a čak dvije nagrade otišle su u Lijepu našu

Komentari 3

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
18:39 10.11.2019.

Bez uvrede ikome, no zanima me kakve su ostale kuće u konkurenciji kad je kuća iz Dragoslavca pobijedila u svojoj kategoriji? Kuća je prvenstveno slabo skombiniran ikein katalog. Jedino što vrijedi je velika okućnica s dobrim pogledom. A kaj je stvarno posljednji hit imati TV prijamnik u apsolutno svakom kutku?!?!

VL
ZB
Zbrega
22:16 10.11.2019.

Koji su kriteriji pri izboru naj hiže,ova nije losa al sigurno su i ostale bile konkurentne

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.