Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agrokor
Povratak na članak

Ovo je kompletna kronologija krize koja je zaljuljala Vladu i zaprijetila gospodarstvu

Korijeni krize Agrokora zasigurno su niknuli prije više godina, no prve naznake problema pojavile su se u javnosti tek početkom ove godine

Komentari 4

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
08:10 05.10.2017.

Agrokor je hrvaški ponos in svetinja. Agrokor je ogledalo hrvaškega poštenja, sposobnosti in znanja. Agrokor je kriminal.

VL
Avatar indigo25
indigo25
08:26 05.10.2017.

A da kreneš sa krnologijom od 70-tih kad je još stari Ante plačkao po Agrokombinatu, a onda nastavi sa 90-tima i kako je ivica došao do tog agrokora.

VL
DU
Deleted user
08:19 05.10.2017.

Ne znam zašto se gore ne istakne da je Todorić imao status "svete krave" u medijima, nitko da bi ga naštampanim prstom dotaknuo - a u pozadini se kriju debelo plaćeni inserati kataloga u novine i medijske minute marketinga. Naravno, sad kad je pao - nalik na obaranje drveta motornim pilama se obrušili na njega i cipelarenja sve u 16. Dakle, u kronologiju ide i silenzio stampa godinama i godinama. A da se ne govori da su svi znali o kako opakom igraču se radi - sjetite se korneta i Nevenke Tuđman, sjetimo se svi zajedno kako se oglasio povodom ulaska Lidla na hrv. tržište i kako je prijetio dobavljačima (tko potpiše s njima, gotov je) itd. itd. Tako da sad ima mjesta za medijske analize, post festum tipa - ali dok je on bio na vrhuncu moći novinari su pisali panegirike o tome kako helikopter gleda gdje još nije uzorano, kako bi ljubio osobno svakog junca u čelo i slično. Za to vrijeme ni naznaka istraživačkog novinarstva nego stragoljubi sami. A da je netko napisao da ljetuje na korporacijskoj jahti, da gađa divokoze na Biokovu iz korporacijskog helikoptera i da bi to trebali poreznici "zviznuti" - Bože sačuvaj!

VL
DU
Deleted user
08:59 05.10.2017.

naravno SDP&HDZ &mediji... godinama nitko ništa nije čuo niti vidio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.