Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bauk u Saboru:
Povratak na članak

'Ovo je igrokaz kojim HNS pokazuje svoju liberalnu, a HDZ svoju konzervativnu crtu'

Dan u Saboru je počeo izjašnjavanjem o amandmanima na Zakon o udomiteljstvu, a zanimljivo, iako posljednjih dana HNS "ratuje" s HDZ-om zbog odluke Vlade da ne prihvati njihov amandman kojim bi se udomiteljstvo omogućilo i istospolnim životnim partnerima, većinu ove rasprave HNS-ovih zastupnika uopće nije bilo u sabornici

Komentari 19

ST
stefj
11:36 30.11.2018.

He, he, Bauk u saboru... To dođe ono kao Krampus u kući. Evo (srpski): Bauk je opisan kao stvorenje koje se krije na tamnim mestima, rupama ili napuštenim kućama, čekajući da zgrabi, odnese i proždere svoju žrtvu; ali može se oterati svetlom i bukom

VL
Avatar Django
Django
11:49 30.11.2018.

Naravno da je igrokaz, ali i Bauk u tom igrokazu ima svoju ulogu

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
12:03 30.11.2018.

pa iz aviona je vidljivo da je ovo igrokaz, sada je kao susper državnik plenki zaustavio da gay parovi ne posvajaju djecu, pa tko puši te priče ????!?!!?

VL
DU
Deleted user
11:42 30.11.2018.

kako su crveni kmeri slatki, pustaju brade a supstance ni u tragovima

VL
DU
Deleted user
11:49 30.11.2018.

Bravo gospodine Matiću. Lijepo ste nam pokazali za što primate plaću. On prima plaću da bi zvao pauzu u saboru jer se boji da predsjednica neće imati kuda ići - zamisli ga. Stvarno si dao veliki obolo doborbiti društva... ii to je SDP koji bi trebao biti alternativa HDZju.... Sva sreća da se predsjednica ne boji više za tvoj PTSP i invalidsku mirovinu koju su primao na račun njega, jer si se uspio izliječiti od neizlječive bolesti....

VL
RI
rightside
12:02 30.11.2018.

haha,, liberalni,, bolje receno totalno nemocni usprkos potpori 2% glasaca))))) vrdoljak je "zvinuo" onda kad mu je netko obecao da nece na sud radi kriminala i sad si je zabrijao da je on "glavni" pa evo dokaza da nije,zapravo da je nitko i nista,,a to da ce ustavni sud ici njemu na ruku,nebi bas potvrdio sta se tice zakonskih stvari no ako se upletu "najbolji osjecki suci" onda me i nebi cudilo,,))))sve u svemu ,cekam dan da se promjeni izborni zakon,, da se pogase ove stranke poput ove, pa mosta,ankine, i partije,,bandic je dokazao svoju snagu, jedini ozbiljan kandidat,tj protu kandidat predsjednici,,bar po misljenju anemije,,))))

VL
RI
rightside
13:39 30.11.2018.

drugovi partijasi, cujem da ce vamveliki zoka otrgnut iz partije par "istaknutih boraca za fotelje" koji jos nisu sami otisli i jos se nadaju bernardicevom mjestu,,pa vi cete se lijepo moci prekrstit u udrugu,, za partiju vas je premalo,)))))

VL
MO
mojzagi
15:16 30.11.2018.

Ovo vise nije za gledati, tu nasu -jednostranu- i " najpametniju " stranku iz Sabora. Zasto se ne akceptiraju pametni prijelozi drugih stranaka , pa nismo u sjevernoj Koreji , i druge stranke rade za boljitak nam nase HR aR a ne samo sveznadari iz HDZ,a. Ovo vise nije za slusati, da nam se barem nesto vidi neki pomak na bolje , ali stalno smo na zacelju EU-a

VL
GR
grebza
18:06 30.11.2018.

Za novce koje primaju svi redom bi morali biti profesionalni, strucni, odgovorni i nadasve konkretni. Ovako su samo hrpa jada koju građani plaćaju nekaradno visokim plaćama.

VL
Avatar puky
puky
12:00 30.11.2018.

Arsen bauk i peđa matić su iznimni cirkusaneri a to su i danas dokazali. Još ako uzmu peđu grbina u ekipu mogu "razvaliti" sve cirkuske arene. Sa njim mogu mečkariti, predstavljati ga kao diva iz priče o čarobnom grahu, najjači čovjeka na svijetu sa onim lažnim utezima - lova do krova. Milijun puta bi bili tako uspješniji nego ovo što sada rade, pokušavaju biti političari.

VL
IB
iva.begovic
12:57 30.11.2018.

Predsjednica plete mrežu i čeka da: za ministra unutrašnjih poslova imenuje Brkića, za ministra vanjskih poslova - Bujanca, za ministra financija - Mamića, za ministra prosvjete - Vargu, za ministra gospodarstva - Bandića. a za ostala ministarstva nebitno. O tome se danas u Hrvatskoj radi. A ovi iz SDP i HNSa uvatili se prava homoseksualnih parova koji bi usvojili djecu i kojih u Hrvatskoj ima možda manje od 5. I koji imaju mogućnost odlaska iz Hrvatske. Jadno bi bilo njihovo usvojeno djete u Hrvatskoj. Ja to političko slijepilo ne mogu razumjeti. Politika mogućeg gospodo

VL
MO
Morany
11:57 30.11.2018.

Bravo za Nadu Murganić i vladu da nisu popustili pred ucjenama i pritiscima HNS-a i zaštitili prava djece i obiteljske vrijednosti koje su upisane u Ustav.

VL
NO
nogogaz
11:50 30.11.2018.

Balkanski sabor i njegova balkanska posla na balkanu

VL
IB
iva.begovic
12:44 30.11.2018.

SDP pokazuje nerazumijevanje trenutne situacije. Premijer radi sitni ustupak desnici jer Brkić, Mamić i Co., potpomognuti Predsjednicom, rade na rušenju Vlade upravo time da mobiliziraju tu netolerantnu, zatucanu grebatorsku masu. Joj, joj, SDP pa zar ni politički trenutak niste u stanju procijeniti?

VL
ZO
zoranos
11:40 30.11.2018.

Ako dođe do Ustavnog suda jasno je da zakon pada. Pametnije bi bilo da se napravila neka kategorizacija pa tako u prvoj kategoriji su samo bračni parovi, u drugoj vanbračni, a u zadnjoj kategoriji samci i istospolni partneri (ne nužno homo - mogu u toj zajednici biti i prijatelji radi nekog nasljedstva). Tako bi prednost imale tradicionalne i najprirodnije zajednice, a svi ostali bi imali šansu ako nitko drugi iznad njih nije htio. Po meni bi to bilo fer za sve.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.