Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kamo na put?

Ovo je deset najtraženijih destinacija u 2013.

'Istanbul, Turkey'
Foto: 'John Foxx'
1/3
08.12.2013.
u 19:24

Koja su to odredišta najčešće bila metom pretrage tijekom 2013. godine zna internetska tražilica Bing.

Nekada bi putnik namjernik zavrtio globus pa prstom upiknuo destinaciju na koju će se otisnuti. Ili se to događa samo u filmovima?

Danas se igramo drugačije. Tehnologija nam pomaže da i prije negoli nekamo otputujemo željenu destinaciju posjetimo virtualno. Zavirimo iza kantuna malog gradića na obali, prošećemo ulicama velegrada, popnemo se na vidikovac... Na internetu se sve više prije putovanja dobro informiramo, a često rezultati pretrage prevagnu pri odabiru destinacije.

A koja su to odredišta najčešće bila metom pretrage tijekom 2013. godine zna internetska tražilica Bing. Objavili su listu najtraženijih destinacija za korisnike iz SAD-a, piše Mashable.

Jeste li posjetili koju od njih?

1. Havaji

2. Bahami

3. London

4. Istanbul

5. Puerto Rico

6. Costa Rica

7. Rim

8. Jamajka

9. Sejšeli

10. Bali

Komentara 3

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
19:48 08.12.2013.

gdje su hrvatske top destinacije poput otoka Vira,Duge Uvale,Gornji Karin itd :-D

Avatar billybull
billybull
19:57 08.12.2013.

skiljic-ravenscak, nisu nekada ljudi zavrtili globus I destinaciju puta odabrali prstom, to su cinili bolek I lolek iz crtica, I zamisljali da posjete dotaknuto mjesto...sto je nazalost I jedina mogucnost za vecinu hrvata jer si putovanje ni u snu ne mogu priustiti...cak ni na jadran, da ne pricamo o karibima I sl...

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:49 09.12.2013.

Tu se broji i onaj tko na kompjuteru u Moldaviji upiše Bahame ili Havaje, iako će od svih mora u životu vidjeti samo Crno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije