Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARADOKSALNA STVARNOST

Ovi imigranti će glasati za antimigrantski AfD: 'Njemačka pušta svakoga, čak i bez dokaza podrijetla'

27.01.2024.
u 14:30

Vladu nije briga za migrante koji ovdje žive već dugo i koji su dobro integrirani, žali se njemački Turčin iz Frankfurta Murat. Kad pogleda tko trenutačno dolazi u Saveznu Republiku s izgledima da uskoro postane njemački državljanin, Murata hvata strah i tjeskoba. Većinom se radi o nekvalificiranim radnicima i ljudima koji se nisu voljni integrirati, kaže.

Komentara 9

V0
Vlaskoulicanec4.0
15:35 27.01.2024.

Svaki normalni migrant koji u Njemačkoj legalno živi, radi i plaća porez, glasati će za AfD! I to nije nikakav "paradoks" iako vi to pokušavate tako prikazati. To je posljedica normalnog i zdravog razmišljanja!

ZE
Zeki
15:33 27.01.2024.

Sve se to može brzo rješit ali ne sa ovom vladom jer doveli su njemačku u propast

MA
Maksimiliano
17:07 27.01.2024.

znate li s koliko glasova je na izborima izabran gradonačelnik grada Zagreba oko 150 000. znate li koliko ima migranata u Hrvatskoj za sada oko 200 000 (većinom u Zagrebu). kada dobe pravo glasa moguće da će novi gradonačelnik bititi iz tih krajeva. ne vjerujete znate li kako se zove sadašnji gradonačelnik Londona, Sadiq Aman Khan ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije