Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD POVIŠICA
Povratak na članak

Sindikati bijesni: 'Ovakvu psinu nismo očekivali ni u najgoroj noćnoj traumi '

Sinidkati, koji su danas očekivali potpisivanje izmjena kolektivnog ugovora koji bi donio povećanje plaća, ostali su šokirani rezultatima sastanka i zaprijetili štrajkom.

Komentari 9

BA
BakaMraz
07:59 01.08.2019.

Sindikati bijesni? Dosad sam mislio da samo zivotinje mogu oboljeti od bjesnila!

VL
Avatar Dumen
Dumen
02:18 01.08.2019.

i sad rade usporeno ko' da su u štrajku, treba im smanjiti plače a ne povećati. Svi koji rade u državnim i paradržavnim službama ne bi trebali imati pravo na štrajk.

VL
DI
Diplomat2
23:06 31.07.2019.

To vise nisu krumpiri, zimnica ili godisnji odmori sto su sindikati u bivsoj nekada ugovarali, tu se treba dogovarati o placama svojih clanova , koji svaki mjesec placaju svoju clanarinu, a koja i nije bas mala. Kad ce te vec konacno nauciti sto vam je raditi za dobrobit svojih clanova, ako nezanate idite na zapad da se naucite

VL
FE
fefellerunt
11:59 01.08.2019.

Kad će sindikati tražiti da se plaće isplačuju po napravljenom , a ne po tom tko ima nekakvu funkciju, do kojih se uglavnom dolazi preko koječega . Posebmno bi ovo trebalo biti u zdravstvu, da liječnik/sestra koji znaju i hoćeće raditi budu adekvatno nagrađeni, pa čovjek koji mjesečno spasi 30-tak života i izdvoji dnevno 10 i više sati rada neka ima plaću i 70 000 kn, a ne d aia istu plaću kao i onaj koji jedva ima 10-ak pacijenata mjesećno od toga petini odredi krivu dijagnozu ili terapiju . da se to napravilo ranije, uvjeren sam, da ne bi iz države otišli kvalitetni i vrijedni ljudi.

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
09:59 16.08.2019.

dati im otkaze..kakav štrajk..svi znamo koliko i kako rade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.