Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi rekord
Povratak na članak

Ovaj kolovoz bio je najtopliji u zadnje 134 godine

Srednja Europa, sjeverna Afrika, dijelovi Južne Amerike, zapadni dijelovi Sjeverne Amerike (uključujući Aljasku) samo su neka od područja u kojima je zabilježena rekordno visoka temperatura u kolovozu

Komentari 5

SC
stari.cinober
11:14 18.09.2014.

Bokte, koja smo mi promašena država. Čak nas i klimatske promjene promaše!

VL
DI
dinamojavolim1
11:32 18.09.2014.

hehe dobraaa cinober

VL
ZK
zvone.krizanic
11:40 18.09.2014.

najtopliji kolovoz a temperatura nije bila viša od 30 za razliku od prošle godine kad je bilo preko 40

VL
Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
12:18 18.09.2014.

Buahaha, brate mili, cijelo ljeto led ledeni. Što će još otkriti, da je 2014. bila najsušnija godina, a da Milanović ima najveći mozak? Inače, jako lukavo. Tamo gdje žive ljudi koji na svojoj koži mogu osjetiti ledeno ljeto tamo nije bilo najtoplije, ali zato tamo gdje nema nikoga i nitko ne može provjeriti kako je bilo, e tamo su suludi toplinski rekordi. Hebga, mora se nekako ljudima objasniti zašto pobolijevaju i umiru zbog troškova energije koji su visoki jer je netko otkrio "globalno zatopljenje".

VL
ZA
zagabria1
12:17 18.09.2014.

Ne znam ko je ovdje lud. Ja mislio da je bio najhladniji a svi tako i govore. Stalne kiše, nikad iznad 30 stupnjeva itd. Tako su i prije ljeta govorili da nas očekuju paklene vrućine a kad ono prosječna temp.mp. sa puno oblaka i kiše. Očito u novinama je točan još samo datum

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.