Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOGODIŠNJI KONCERT
Povratak na članak

Ovacije Bečkim filharmoničarima i maestru Thielemannu za glazbeni “vatromet” premijera i Brucknera

Bečki filharmoničari i dirigent Thielemann su 50 milijuna ljudi iz 100-nja zemalja svijeta, pa tako i Hrvatima, koji su uživo gledali i slušali TV prijenos iz Beča, prema ustaljenom običaju, poslali novogodišnju čestitku “Prosit Neujahr” i poruku nade, prijateljstva i mira. I Novogodišnjim koncertom uveli svijet u Brucknerovu obljetničku godinu.

Komentari 2

Avatar rubinet
rubinet
21:07 01.01.2024.

Moja pokojna none, sjećam se sjetno, gledala bi prijenos iz Beča. I kad bi izvodili Marš Radetzkog ,ah, tada bi pljeskala. Lijepa vremena!

VL
Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
21:02 01.01.2024.

Meni je ovogodisnji odabir bio los. o izvedbama ne mogu govoriti jer nisam strucnjak ... premalo polki i veselih kompozicija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.