Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLEDA U ŠPAROGE

Ova vidovnjakinja predvidjela je Brexit i smrt kraljice Elizabete II., ima zanimljiva proročanstva i za 2024.

Jemima Packington
Screenshot/YouTube
04.01.2024.
u 17:49

Gatara je istaknula da ona u budućnost gleda tako što baca šparoge u zrak i potom tumači znakove nakon što slete na tlo, a pohvalila se impresivnom stopom točnosti od 70-95 posto.

Gatara Jemima Packington (67), koja koristi neobičnu metodu bacanja šparoga za proricanje budućnosti, otkrila je svoja predviđanja za 2024. godinu. Prema njezinim tvrdnjama, u ovoj će godini doći do kraljevskog razvoda, a SAD će izabrati prvu ženu za predsjednicu, koja će na izborima pobijediti Joea Bidena i Donalda Trumpa.

Jemima, koja je već predvidjela događaje poput Brexita i smrti kraljice Elizabete II., sada je još najavila i da će se kultura slavnih smanjiti, a mnoge TV zvijezde će izgubiti posao. Također, predvidjela je neuspjeh britanske ekipe na Olimpijskim igrama u Parizu, ali i to da će u cijelom svijetu doći do promjena vladajućih režima te da će netko od svjetskih čelnika umrijeti, piše Daily Mail.

GALERIJA Što je Nostradamus predvidio za 2024. godinu?  Zemlja još više ugrožena, prijete velike poplave

Jemima Packington
1/10

Inače, ova 67-godišnjakinja počela je predviđati budućnost još kao dijete nakon što je navodno naslijedila dar od svoje tete, koja je čitala listiće čaja. Gatara je istaknula da ona u budućnost gleda tako što baca šparoge u zrak i potom tumači znakove nakon što slete na tlo, a pohvalila se impresivnom stopom točnosti od 70-95 posto.

Unatoč njezinim iznimno preciznim predviđanjima, neka od njezinih proročanstava nisu se ostvarila. Netočno je, primjerice, predvidjela da će Chelsea ove godine postati dominantna nogometna sila, dok se momčad zapravo nalazi na 10. mjestu u Premier ligi nakon razočaravajućeg početka sezone, piše Daily Mail.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Baba Vanga predvidjela je napade 11. rujna i pademiju, evo što je najavila za 2024.

Komentara 22

Avatar rubinet
rubinet
19:14 04.01.2024.

Uvažena Jemima (Đemajma),gdje moja supruga krije novac ? Ako to znate,svaka vam čast!

MI
mikimouse12
18:26 04.01.2024.

Dajte nadjite Vidovitog Milana i njega pitajte isto

EB
EBERT
19:41 04.01.2024.

Najviše me iznenadilo smrt kraljice Elizabete.To se stvarno nitko nije nadao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije