Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beba Anchorman

Ova beba postala je pravi hit na internetu. Primjećujete li zbog čega?

beba
Foto: Isabelle Kaplan
1/2
27.03.2016.
u 20:47

Svi se čude koliko kose ima dvoipolmjesečna Isabelle Kaplan

Iako je stara tek dva i pol mjeseca, o malenoj Isabelle Kaplan već bruji cijeli internet. Izzie je, naime, zainteresirala javnost zbog svoje bujne kose na kojoj bi joj pozavidjeli i oni puno stariji od nje. Zbog toga je uspoređuju s Charlesom Bronsonom, Marijem Lopezom pa čak i likom Ron Burgundyja iz popularnog filma Anchorman kojeg je utjelovio komičar Will Farrell.

Fotografiju malene je na Redditu prije dva tjedna objavio jedan njezin rođak nakon čega su je počeli dijeliti i drugi korisnici te sada ima više od tri milijuna pregleda.

– Kada se rodila očekivali smo da će biti ćelava ili imati vrlo malo kose, ali ona je izašla van s kacigom kose na glavi. Nismo mogli vjerovati. A sada kada je uspoređujemo s drugom novorođenčadi stvarno ima punu glavu kose jer je još više izrasla – rekli su roditelji djevojčice Dave i Mackenzie Kaplan

 

This is baby is BOSS... #BestHairEver @tank.sinatra @courtneym_lopez

A photo posted by Mario Lopez (@mariolopezextra) on

Komentara 7

BL
BLavay
02:12 28.03.2016.

meni malo baca na Čobankovića.

KU
kupatilo
23:50 27.03.2016.

Meni nekako lici na Tarika Filipovica!

Z9
Zorgeme 9
10:51 28.03.2016.

Aj neka sliči na bilo koga, samo ne na onog Karamarka ili Petrova.:P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije