Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Široka 12 metara

Otvorila se nova rupa u SAD-u! Uspjela pobjeći s kćeri i unukom!

rupa SAD
Screenshot/YouTube
12.03.2013.
u 07:16

Doris Jenkins iz Betlehem Townshipa je u nedjelju ujutro napustila kuću kako bi prošetala psa kada je prilaz njezinoj kući "propao" te je nastala rupa široka oko 12 metara.

Malo više od tjedan dana nakon što je na Floridi Jeff Bush zajedno sa krevetom propao u rupu i poginuo, još jedna se otvorila u Pennsylvaniji, piše Huffington Post.

Doris Jenkins iz Betlehem Townshipa je u nedjelju ujutro napustila kuću kako bi prošetala psa kada je prilaz njezinoj kući "propao" te je nastala rupa široka oko 12 metara.

Zajedno sa kćerkom Ingom Jenkins i unukom Claudiom Jenkins, Doris Jenkins je uspjela pobjeći neozlijeđena. Na njezinoj kući su se pojavile pukotine u temelju, a oštećen je i krov. Zasad se obitelj Jenkins iselila iz kuće.

Još nije točno utvrđen uzrok zbog kojeg se rupa otvorila, no sumnja se da su radovi na kanalizaciji u susjedstvu mogli biti "okidač" za incident. Najmanje još dvije, manje rupe, su se pojavile u blizini ove ispred kuće Doris Jenkins.

Sudeći prema Uredu za restauraciju i prirodne izvore Pennsylvanije, rupe su "definitivno" dio okoliša te američke savezne države.

>>I u Zagrebu se otvorila zemlja i to zbog – kanalizacije!

 

Komentara 3

BF
brujo flo
11:31 12.03.2013.

O,zemljo otvori se!

SR
Srboje
19:32 12.03.2013.

i kod mene se otvorila rupa u dzepu,kad sam platio porez i namete,a niko o tome ne izvestava

ER
EUGEN ROMMEL
11:14 12.03.2013.

kako su reagirale burze?? tečaj dolara??? cijena nafte???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije