Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manifestacija

Otvorena 26. smotra kazališnog stvaralaštva u Retkovcima

predstava
Miroslav Flego
26.01.2014.
u 12:07

Do 16. veljače do kada traje manifestacija, posjetitelji će moći vidjeti 14 predstava, od toga 12 za odrasle i dvije za djecu.

Komedijom "Svečana večera u pogrebnom poduzeću" Ive Brešana, u režiji Marka Sabljakovića i izvedbi Kazališta "Mika Živković" iz Retkovaca, u Hrvatskom domu kulture u ovom mjestu nadomak Vinkovaca svečano je otvorena 26. Smotra kazališnog stvaralaštva u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Smotru kazališnoga stvaralaštva otvorio je Marijan Pavliček, pročelnik za kulturu i turizam Vukovarsko-srijemske županije a prije svečanog otvorenja ove kazališne manifestacije otvorena je i izložba fotografije  "Londonske šetnje" autorice Silvije Butković iz Đakova.

Do 16. veljače do kada traje manifestacija, posjetitelji će moći vidjeti 14 predstava, od toga 12 za odrasle i dvije za djecu. Osim kazališta iz Hrvatske, primjerice iz Bjelovara, Beloga Manastira, Donje Bebrine, Slavonskoga Broda, Jastrebarskoga, Vinkovaca i Pačetina, dolaze i kazališni amateri iz BiH i Srbije.

Nagrade i priznanja 26. Smotre kazališnog stvaralaštva u Vukovarsko-srijemskoj županiji bit će dodijeljeni na završetku smotre 16. veljače, a odluku o najboljima donijet će prosudbeno povjerenstvo u kojemu su Mira Perić Kraljik, predsjednica, Maja Bobinac, Mirjana Lovrek i Marko Sabljaković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije