Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Građani uznemireni
Povratak na članak

Otrov za pse nađen na ulicama Vinkovaca?

Vlasnici pasa podsjećaju kako se i tijekom prošle godine u ovoj gradskoj četvrti Vinkovaca, ali i još nekim mjestima, također pojavio otrov za pse u granulama.

Komentari 9

BL
bljak007
16:57 04.03.2018.

Trovače nahraniti tom hranom.

VL
MA
MašaDanteKika
16:49 04.03.2018.

Već mjesecima se po cijelo Hrvatskoj postavlja otrov kojim se truju životinje.Zar je teško ispitati o kojem otrovu se radi, gdje se prodaje i tko ga kupuje.Što se treba desiti, da se djeca potruju ili što pa da se reagira?

VL
BO
boovuu
23:53 16.03.2018.

da vlasanici pasa svoje pse vode na povodcima ili ako su pušteni da imaju brnjice nikome nebi smetali. sve je to zbog bahatih vlasnika.nažalost stradaju i miroljubivi psi.treba kažnjavati vlasnike pasa koji svoje ljubimce puštaju bez brnjice. brnjica ima dvostrukuuku ulogu. spriječiti psa da pojede ono što nađe i sigurnost prolaznika.

VL
DU
Deleted user
17:34 04.03.2018.

Svako malo kod vas slika psa. Šta je sa drugim životinjama. Npr. teladima janjcima svinjama i sl. Kod vas životinje izgleda nisu ravnopravne?

VL
DI
Direkt
17:03 04.03.2018.

Nevjerovatno. I psi nam smetaju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.