Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otok Pag kao predvodnik hrvatskog turizma

Foto: Promo
1/6
PR
Autor
PR članak
04.08.2010.
u 20:36

Jedan otok i jedna zajednička vizija – hrabri korak naprijed da otok Pag postane jedna turistička destinacija

Novi promotivni turistički video spot otoka Paga poručuje “No Man is an Island..yet we are all looking for one…

Promotivni film nastao je u suradnji i organizaciji Turističkih zajednica otoka Paga: TZG Novalja, TZG Pag, TZO Kolan, TZO Povljana, TZM Stara Novalja ili u organizaciji svih turističkih zajednica otoka Paga i to je glavna priča. Što je još jedan nastavak sinergije i suradnje potpisanim Sporazumom o projektnom udruživanju lokalnih turističkih zajednica na otoku Pagu.

„Otok Pag postaje destinacija jedinstvene turističke ponude, od prvih kadrova na Paškom mostu do najsjevernije točke na punti Luna. Sve ljepote našeg najdužeg jadranskog otoka saželi smo u ovaj promotivni film kojim želimo pokazati koliko volimo svoj otok Pag i želimo toplu cjelogodišnju dobrodošlicu turistima koji nam dolaze. Putujemo kao turisti da bismo se kao prijatelji ili obitelj povezali jedni s drugima, ali i s našim domaćinima, novim krajevima i predivnom prirodom, kulturnom baštinom, nezaboravnim događajima i otočnom gastronomijom. Nijedan čovjek nije otok sam za sebe, vi pronađite svoj na otoku Pagu” poručuju iz turističkih zajednica otoka Paga.

Ovog vikenda nastavlja se PAG SUMMER OUTDOOR WEEKEND za sve ljubitelje aktivnog turizma i uživanja u prekrasnim pejzažima mjesečevog otoka.

Jedan otok i jedna zajednička vizija – hrabri korak naprijed da otok Pag postane jedna turistička destinacija, što je jedino logično i u konačnici produktivno. U suradnji sa sportskim partnerima Run Croatia i udrugom „Kissa“, Turističke zajednice otoka Paga ponudile su koncept aktivnih vikend programa u kojima zaljubljenicima u prirodu i sport nude kombinaciju aktivnosti poput veslanja na moru, penjanja, trčanja, SUP-a i nordijskog hodanja. Na vama je da izaberete svoju aktivnost, sa trenerima prođete najatraktivnije trail staze otoka, probate SUP ili kajakarenje na moru i počastite se paškim jutarnjim doručkom!

Foto: Arena Hospitality Group

Što reći bravo za Pag!

Novalja i ove godine među najtraženijim destinacijama Hrvatske! Široka lepeza i raznovrsnost smještajnih objekata, predivne netaknute uvale i plaže od Metajne do Luna, izuzetna kamp ponuda, dobitnik Michelinove zvjezdice, restoran „Boškinac“ i atraktivna outdoor ponuda razlozi su još jednog novaljskog uspjeha! Blizina destinacije, prometna povezanost Novalje sa trajektnom linijom Prizna – Žigljen i Paškim mostom, ulaganje u kvalitetu i zajednička sinergija ključ su svakog uspjeha tako i našeg! Zbog otkazanih festivala sa Zrća prognozirali smo 30% turističkog prometa u odnosu na lanjsku godinu, no povratak starih gostiju no i dolazak novih obiteljskih, Novalju je ove godine profiliralo kao obiteljsku destinaciju po mjeri svakog gosta. Sigurnost, kvaliteta turističke ponude, prometna povezanost i blizina ključni su svake turističke godine a ove i povoljna epidemiološka slika destinacije. Trenutno smo među top 5 destinacije po broju noćenja i dolazaka – ističe Marina Šćiran Rizner, direktorica TZG Novalja.

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
22:09 04.08.2020.

Otok Pag kao predvodnik hrvatskog turizma u kojemu najprije lažeš o broju zaraženih a onda se hvališ sa brojem došlih prevarenih.

Avatar EtTore
EtTore
13:32 05.08.2020.

Kad pocinje sezona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?