Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE VEZANO ZA OČEVID
Povratak na članak

MORH objasnio otkud auti vojne policije na očevidu nesreće

MORH je odgovorio da policija sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima redovito izvještava vojnu policiju o postupanju prema djelatnicima MORH-a i pripadnicima Glavnog stožera OS-a

Komentari 11

GE
generacija57
18:23 11.11.2023.

U tom odgovoru Morha ja ništa ne kužim.

VL
TR
Tripoli
18:29 11.11.2023.

Živo me zanima dal su na Nissanu i dalje rolbarovi..il su skinuti po hitnom postupku!!

VL
Avatar Bell940
Bell940
21:19 11.11.2023.

VP se mješa u civilni posao!

VL
Avatar Aurel
Aurel
21:01 11.11.2023.

po zakonu, policija je MORALA otjerati sa mjesta nesreće SVE koji nisu uključeni u istragu. uključujući vojnu policiju.

VL
AL
alkemičar
18:21 11.11.2023.

Ne, ne boze sacuvaj. Morh i inace dolazi na uvidaj na mjesto nesrece kad se dogodi prometna nesreca. Sada pomazu policiji da po diktatu lijepo sastave i napisu policijski zapisnik da nebi bilo poslije da se prica negdje ne poklapa.

VL
ZI
zinegoid
18:13 11.11.2023.

uvijek ostavljaju mjesta sumnji, recimo da su bili na posebnom zadatku, uklanjanja.....

VL
MK
MKinkognito60
18:51 11.11.2023.

Strašno zanimljiva informacija "otkud auti vojne policije", uz sav jad u ovoj nesreći traže kako napraviti aferu i to pokušavaju ćitajući pravilnik vojne policije (parzijalno čitanje i primjena zakona). U trnutku kad policija ili državni odvjetnik odnosno bilo koja službena osoba utvrdi identitet onih koji su sudjelovali u nesreći obično ne znaju jeli ministar tu bio privatno ili službeno. Uz sve to policija mora obavijestiti vojnu policiju u svakom primjeru kad je sudionik pripadnik morha. Uhhh propade afera.

VL
KU
Kujttim
19:39 11.11.2023.

To je znak da je MORH, nažalost, na razini seljačke radne zadruge. Kod ovakvog incidenta dolaze operativci Vojne sigurnosno obavještajne službe, odjeveni kao slavonski seljaci, odvode vozača kamiona, uništavaju dokaze. Kada je general Vasiljković, a on je karijerni general Jugoslavenske narodne armije, sa službom u Kontra obaveštajnoj službi kod Vranja počino prometnu nezgodu, sve se sakrilo. To je znak da MORH nije dovoljno jak ili da ministar Banožić nije politički bitan ili da smo u demokratiji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.