Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADONAČELNIK POŽEGE
Povratak na članak

Otkriveno zašto je DORH tražio ukidanje imuniteta Darku Puljašiću: Evo što se nalazi u optužnici

Prema navodima optužnice, grad je za početak realizacije projekta uzeo novac od Ministarstva regionalnog razvoja i europskih fondova iako, smatra tužiteljstvo, nikakvi radovi nisu obavljeni, a Puljašića terete i da je ugovor krivotvorio.

Komentari 3

Avatar borovanjiva
borovanjiva
20:35 17.09.2020.

Kako može s potvrđenom optužnicom doći na izbornu listu za Sabor?

VL
RI
rimac444
20:43 17.09.2020.

Ova afera je mala beba prema brojnim aferama i kriminalu koji se već 20 godina odvija u HEP-u i nekim drugim državnim tvrtkama. Samo treba pročešljati tko je obavljao brojne poslove , koji su bili kooperanti , kako su se bogatili . Tako su HNS-ovi čačić, tarataš, vrdoljak ...širili svoj utjecaj, financirali stranicu, pljačkali državu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.