Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji
Povratak na članak

Otkriveno tko je počinitelj masakra u češkoj bolnici

– Utuvio si je u glavu da je teško bolestan i da ga nitko ne želi liječiti. Išao je svugdje. Posljednji mjesec nije dolazio na posao, prije 14 dana rekao je da je na bolovanju – rekao je direktor tvrtke u kojoj je počinitelj radio

Komentari 11

Avatar taqa
taqa
13:49 10.12.2019.

Znači i u Češkoj su duge liste čekanja za pretrage. Oprosti Kujundžiću za sve grube riči.

VL
Avatar Reconquista
Reconquista
13:40 10.12.2019.

Cigan?

VL
Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
14:18 10.12.2019.

GMO luđaka sve više i više...tko će za to odgovarati? tko će odgovarati za trovanja industrijskom hranom? cancer & degenerative industry on highest !

VL
BA
Barbasmora
17:46 10.12.2019.

Ajmo odma potrazit sta je krivo za taj zločin...Mozda je musliman? Cigan? Komunjara? Srbin? Ako je bogubojazni desni katolik radi se o jadnom bolesniku koji je trazia pomoc...ali nazalost pritisak na jadnika je bia prevelik i bolest preteska.

VL
KA
kapunjohan
14:08 10.12.2019.

Političari -zdravstvo je u katastrofalnem stanju ne po znanju ,nego po kapacitetu i ,,papirologiji,,. Vi neznate kako su mučne duge liste čekanja i što nam vrijedi kad se govori kod nas je zdravstvo dostuno svima a u biti mnogi se prije izmuče pa i umru nego li dođu do pravih pregleda , diagnoza i liječenja. Na niti jedan pregled se nebi smijelo čekati duže od 30 dana - drugo su operacije za zamjenske organe- a novci njih ima dovoljno samo treba urediti sistem. Koliko novca ljudima uzmu razni mazači , koji koriste manjak pravih diagnoza, koliko razna dopunila prehrani a koja se prodaju bez ikakve kontrole.Svi koji nešto tako prodaju bi morali to prijaviti nekom ,,uredu,,- registraciju ,da se onda može po potrebi to kontrolirati. Nešto slično imaju u Ameriki pa preprodavači tvrde da je to certifikat ,što nije- samo je registarski broj.

VL
Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
15:04 10.12.2019.

Koji članak... Jel počinitelj uhićen, ubijen..? Ni osnovne informacije niste u stanju prenijeti.

VL
GR
gragakarlovac
13:56 10.12.2019.

Migrant iz Pakistana...a ne, taj izgovor ne valja ovaj put

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.