Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski "think-tank"
Povratak na članak

Otkriveno koje su zemlje najmanje utjecajne u Europskoj uniji, pogledajte kako stoji Hrvatska

Slovenija kao jedna od članica EU-a s najmanje utjecaja, potrebni novi inovativni prijedlozi za širenje utjecaja

Komentari 14

Avatar maxist
maxist
18:34 05.11.2018.

Tu činjenicu da smo šupak EU imali smo priliku vidjeti-osvjedočiti se na vlastitoj koži jer u sukobima i prirodnim katastrofama EU je stao na stranu nečlanice Srbije i BIH i Mađarske kao otvorenog oponenta eu politike ! Kod dodjele novacaca ili investicije opet je isto.........mi smo tipčni fačuk od kojeg se očekuje poslušnost...uostalom idu u Brisel na brisanje i brifinge pa fljas po podanicima.......U tim okolnostima mi nemamo strategiju dulju od "sutra" nizašta a koliko stranaka toliko ideja ....treba li još ???

VL
NE
neboiznadzagreba
18:36 05.11.2018.

Sluganska politika hrvatskih vlasti, ni ne žudi za utjecajem van granica "nekada slavnog kraljevstva hrvatskog", niti za to ima umijeća, niti potencijala. O Slovencima, neka komentiraju Slovenci.

VL
MU
Muncimir
18:27 05.11.2018.

Tko će sklopiti savez sa nepismenim lopovima koji čine hrvatsku političku i ekonomsku „elitu“? Dug nas put još čeka kao i potrebna lustracija.

VL
Avatar southman
southman
19:54 05.11.2018.

Pustimo migrante da slobodno prođu prema Sloveniji pa ćete vidjeti utjecaja !

VL
DI
Direkt
18:26 05.11.2018.

I to je pitanje. Nemožemo relativiziranjem ustašije i negiranjem zločinaca misliti da možemo biti faktor u EU. Za prikupljanje glasja od krezubih domoljuba i uvezenih migranata to možda kod nas i može proči ali van Hr ne.

VL
Avatar TheJack
TheJack
20:53 05.11.2018.

Eto kad necete lijepo sa ovima i onima.

VL
NE
Neutralac
18:37 05.11.2018.

Hrvatska se treba pridruziti Vesegradskom savezu zajedno s Madjarskom, Slovackom i Poljskom, a sad se vidi da i Ceska i Austrija nisu daleko od toga ... e onda cemo biti neki faktor....iti neki faktor....

VL
HU
hudarupa3
21:06 05.11.2018.

Varate se, carstva su pripadala zbog naizgled beznačajnih i malih, utjecajne države u EU podređene su svojoj pohlepi i strahu od gubitka pozicija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.