Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolijali

Otkriveni kradljivci koji su operirali po Matuljima

policija
05.09.2010.
u 18:08

Dvojica 26 godišnjaka ukrali metalne stupiće, aluminijske stranice tegljača i bakreni kabel

Dvojica 26 godišnjaka, Matuljac i Kastavac, kazneno su prijavljeni zbog više krađa koje su počinili u srpnju i kolovozu, priopćila je danas policija. Početkom srpnja Matuljac je najprije iz dvorišta auto-baze u Šapjana ukrao četrdesetak metalnih stupića za odbojnike na auto cesti, a potom je iz dvorišta u Matuljima s poluprikolice tegljača marke Adige ukrao osam bočnih i jednu stražnju aluminijsku stranicu ukupne težine oko 500 kg.

Posljednjeg dana kolovoza policiji je prijavljena krađa iz jednog matuljskog skladišta odakle je ukradeno stotinjak metara bakrenog kabela. U ovu je krađu, nakon koje je policija otkrila lopove, mladić iz Matulja poveo kompanjona iz Kastva. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 10 tisuća kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije