Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGAO PLAĆANJE POREZA
Povratak na članak

Otkriven mega minus Trumpovog biznisa prije 30 godina: Izgubio preko milijardu dolara

Za građevinski biznis postojala je svojevrsna rupa u zakonu koja je omogućavala da se izbjegne plaćanje poreza ukoliko se iskažu gubici.

Komentari 6

TE
TEUTA
22:15 08.05.2019.

Trump, kao i svi americki gradjani, iskoristio praznine u zakonu. Za vrijeme predizborne kampanje, i sam je rekao, da zakon nije bio dobar ali on nije bio zakonodavac vec jedan od bogatih gradjana SAD koji je taj zakon iskiristio do maksimuma.

VL
FR
franjo
21:48 08.05.2019.

Nova tema, nova laž .

VL
MA
Marsijanac
22:02 08.05.2019.

"američki dnevni list New York Times".....Kao prvo, te novine nisu americke nego cionisticke. I kao drugo, gubitci u biznisu su se oduvjek upotreblavali za 'izbjegavamje 'poreza. Iz kojeg to razloga bi itko imalo pametan platio porez ako ne mora????????????????????????????!!!

VL
PA
pandur
19:07 08.05.2019.

To je najmanji problem-nikad u povijesti je jedan američki presjednik nije bio takva sluga cionističkom lobiju i Izraela-to će mnoge koštati glave.Trump i cijela američka vlada bi trebali završiti u zatvoru za veleizdaju po američkom zakonu Foreign Agents Registration Act od 1938. godine među ostalog

VL
DU
Deleted user
19:09 08.05.2019.

Najbolja mi je fora da je Fred Trump te 90-91. poslovao dobro i prijavio plus od 54 miliona. Jedini gubitak koji je imao je 15 miliona koje je ulozio u posao sa nekretninama svojeg nesposobnog sina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.