Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOLSKI KOLEGE

Otkrivamo vezu između Banožića i Žalac: Za nju je brao jaglace, a priča se da joj je pisao i priopćenja

23.11.2021.
u 19:01

Gabrijela Žalac, bivša ministrica regionalnog razvoja i europskih fondova, i aktualni ministar obrane Mario Banožić dvoje su ministara koje je Vukovarsko – srijemska županija dala u proteklih nekoliko godina. U isto vrijeme oni su i dvoje ministara čija se imena zadnjih dana, pa i tjedana, daleko najviše spominju. Žalac je poslije niza afera smijenjena s mjesta ministrice dok se po mnogima stolica Banožića opasno drma. Međutim, ono što hrvatska javnost ne zna, ili pak ne zna dovoljno, odnos je dvoje ministara koji se znaju još iz školskih klupa.

Komentara 60

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:11 23.11.2021.

Za nju je brao jaglace?!? Bolje da ju je odveo na veliku porciju cevapa...

KO
kompakt
19:57 23.11.2021.

Lik joj brao jaglace, drugi joj slali mercedese i vjetroelektrane.

BL
Blenković
19:17 23.11.2021.

Hdz je Hrvatskoj napravio više štete nego svojevremeno Turci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?