Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka neovisnog povjerenstva

Otkazana druga debata za američkog predsjednika: Trump odbio virtualno sučeljavanje

Trump and Biden Meet in First Presidential Debate
Foto: Kevin Dietsch - Pool via CNP/Newscom/PIXSELL
1/4
10.10.2020.
u 08:05

Povjerenstva tvrdi kako se sada koncentrira na pripreme za zadnju predsjedničku kampanju koja se treba održati 22. listopada

Druga predsjednička debata između Donalda Trumpa i Joea Bidena koja se trebala održati u četvrtak 15. listopada otkazana je odlukom neovisnog povjerenstva jer je aktualni američki predsjednim odbio virtualno sučeljavanje.

Nakon što je prošli tjedan objavljeno da je Donald Trump zaražen koronavirusom, povjerenstvo je odličilo da se ta debata, koja se trebala održati u Miamiju, pretvori u virtualno sučeljavanje što je Trump kategorički odbio.

"Sada je očito da neće biti debate 15. listopada", navodi se u priopćenju povjerenstva koje dodaje kako "se sada koncentrira na pripreme za zadnju predsjedničku kampanju koja se treba održati 22. listopada" u Nashvilleu.

Trump i Biden su se suočili na gotovo dvosatnoj debati 29. rujna u Clevelandu.

VIDEO Trump napustio bolnicu: "Osjećam se zaista dobro. Ne bojte se Covida. Brzo se vraćam u kampanju!!!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije