Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Otkaz koji je uzdrmao HTV i HND: Slučaj novinara Hrvoja Zovka

Novinarske redakcije 
su mjesta na kojima se glasno raspravlja i to često izgleda kao svađa.

Komentari 7

SO
SoloHan
13:10 27.09.2018.

Znači policentrične novinare treba sankcionirati tek onda kad nekoga ubiju, a i onda ih pustit na miru ako je to uradio u ime očuvanja bratstva i jedinstva

VL
DA
damascus
11:57 27.09.2018.

Članak koji u startu ima za cilj samo obraniti Zovka, obraniti ga neovisno o istini, miljenika podzemnih novinarskih struktura (duboke hrvatske parapolitike) i štićenika onih koji Hrvatsku vole kao polarnu zimu. Pokušaj fizičkoga nasilja koji je bio prisutan prije odlukee o otkazivanju ugovora o radu ne zanima autora teksta, (jer Zovko si to valjda smije priuštiti-barem po autoru) a da po vokaciji svoga profesionalnoga habitusa uopće ne spada na javnu televiziju. Sjećam se njegova uratka koji je unaprijed pripremio očekujući osuđujuću presudu protiv Gotovine i Markača, sa namjerom da taj uradak emitira navečer u danu drugostepene osuđujuće presude. A onda - lom. Gotovina i Markač oslobođeni. Novac u režiji Zovka i protuhrvatskih protuha sa HTV-a uludo utrošen, no Zovko unaprijeđen. Eto to je današnja RH.

VL
BK
Branimir Krešimir
13:10 27.09.2018.

HND uznemire samo neki slučajevi.

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
14:26 27.09.2018.

Spašavanje vojnika zovka od strane pupovca severice saleta lekovića ace trice stankovića

VL
MA
MarijaKnezovic
13:16 27.09.2018.

Trebao je davno dobiti otkaz!!Trebao bi ju osim psovki uhvatiti za vrat i gusiti pa bi valjda tek onda trebao dobiti otkaz !!

VL
BA
ban
14:35 27.09.2018.

takav lik brzo dobije novi poso. dobro bi doso kod pupija ili kakvu mini strancicu sa potporom od 0,05% gdje jednu prinovu ocekuju ka ozebo sunca. dobro bi lego kod glasa. tamo bi ga gdja titatas primila iz razloga bratstvava i jedinstva. ..znaci, za gospodina nema zime.

VL
RI
Rizlman
14:36 27.09.2018.

Apropos cenzure, zašto je kompletna internetska arhiva Slobodne Dalmacije nestala s interneta onog trenutka kad je Zovko postao predsjednik HND-a? To nije cenzura?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.