Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONJI KUKURUZARI

Oteo mladića koji mu je razbio prozor

22.01.2017., Trogir, Vrsine - Bunar u kojem pronadjen ranjeni mladic
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
21.03.2017.
u 13:59

Odveo ga je do svoje kuće u D. Kukuruzarima, pokazao mu razbijeni prozor pa ga vratio nazad u Velešnju uz poruku da plati štetu na prozoru

 Četrdesetogodišnjak s područja Donjih Kukuruzara, ljut što su mu mladići iz obližnjeg sela razbili prozor prilikom pokušaja provale u njegovu kuću, odlučio je pravdu uzeti u svoju ruku pa je jednog i oteo i izudarao.

To se dogodilo u nedjelju navečer, kada je u selu Donja Velešnja, susreo dvojicu mladića koji su mu četiri mjeseca ranije pokušali provaliti u kuću. Jedan je pobjegao, no drugog je uhvatio, nekoliko ga puta udario i ugurao u prtljažnik automobila.

Odveo ga je do svoje kuće u D. Kukuruzarima, pokazao mu razbijeni prozor pa ga vratio nazad u Velešnju uz poruku da plati štetu na prozoru. No, mladići su ga prijavili policiji, koja je nakon istrage zbog pokušaja teške krađe protiv maloljetnika i 18-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu, dok su 40-godišnjaka predali u pritvor uz kaznenu prijavu za protupravno oduzimanje slobode.

>>Poginuo pri prevrtanju traktora u Humu Stubičkom

>>Prometne nesreće u Hrvatskoj: Zločini bez kazni

Komentara 3

SK
skupiduša
15:21 21.03.2017.

Razbijanje prozora i provale u tuđe kuće, događale su se više puta na tom području, ali nitko zbog toga nije odgovarao i namirio štetu. Ne opravdavam postupak, ali čovjeku je prekipjelo.

DU
Deleted user
14:37 21.03.2017.

Jadan covjek. Ta policija nista ne radi, a znaju te pritvorit ako sam nesto napravis.

OB
ObrenM
18:27 21.03.2017.

Mulci kradu samo tako,a na kraju imaju obraza ici na policiju.Jadnoga li naseg zakona.Nakraju ce deblji kraj izvuci osteceni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije