Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskaz vojnih pilota
Povratak na članak

Otac poginulog sumnja da pilot s Hvara nije bio na Kornatu

Tek kasnije dobili smo više informacija da ima stradalih, a posada prvog helikoptera javila je da ne može sletjeti na Kornat i da im treba pomoć GSS-a, kazao je Ferenc Leš

Komentari 3

Avatar bodavica
bodavica
14:18 09.05.2012.

Neka mi bilo tko kaže da je za ovako veliku tragediju odgovoran SAMO JEDAN ČOVJEK dok je cijela hijerarhija čista

VL
ZW
zweistein
16:26 09.05.2012.

jedan gospodin ( nisam upamtio ime ) je rekao da se istina na OVOM suđenju ne može doznati jer je ovo suđenje JEDNOM čovjeku, a ne POTRAGA ZA ISTINOM. ( onim što se dogodilo na i oko kornata )

VL
AB
al bundy
20:28 09.05.2012.

meni nije jasno kako to da imamo prezivjelog, a da ne znamo istinu. Zar ispitivanje prezivjelog nije dovoljno da saznamo za istinu sto se dogodilo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.