Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požari

Otac i kći opečeni kad su pokušavali spasiti auto iz garaže

požar, vatrogasci (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/5
28.12.2011.
u 13:28

Otac i kći opečeni su po rukama, riječ je o površinskim opeklinama, kad su ušli u garažu kako bi pokušali doći do automobila i izvesti ga na dvorište

U požaru koji je danas oko 10 sati planuo u garaži obiteljske kuće u Ulici braće Ružić 12 na Gornjoj Vežici u Rijeci lakše su ozlijeđeni 72-godišnji vlasnik kuće i njegova 52 godišnja kći, a potpuno je izgorio Renault Clio starijeg godišta koji je bio u garaži.

Otac i kći opečeni su po rukama, riječ je o površinskim opeklinama, kad su ušli u garažu kako bi pokušali doći do automobila i izvesti ga na dvorište. Pomoć im je pružena na Hitnoj pomoći KBC-a na Sušaku. Zbog brze intervencije vatrogasaca požar je ugašen nakon dvadesetak minuta, a plamen, na sreću, nije zahvatio kuću. Od dima je zacrnjeno pročelje dvokatnice. Uzrok požara, kao i materijalnu štetu, tek treba utvrditi.

U drugom požaru, u kojem je pred jutro, nešto prije pet sati, izgorio krov kuće u Jakovu Polju na području Novog Vinodolskog, nitko nije ozlijeđen, a uzrok požara je utvrđen. Vlasnica kuće (54) u večernjim je satima oko peći u kući naslagala mokra drva kako bi se osušila te ih ostavila bez nadzora. Drva su se zapalila, plamen proširio na strop obložen lamperijom i zahvatio drvenu konstrukciju krova koja je potpuno izgorjela. Prema prvim procjenama šteta je 20 tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 3

CH
chemica
17:16 28.12.2011.

Tek te ovakva tragedija s izgorenim automobilom podsjeti da negdje u podrumu imaš tri aparata za gašenje požara, a da ih ne znaš aktivirati. Vrijeme je da ih se malo \"podmaže\" i iznese na svjetlost dana. Zlu ne trebalo.

OB
-obrisani-
12:50 29.12.2011.

auto je danas velika vrijednost ali bolje i njega ostavit nego hodati ispečen.

Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
19:43 29.12.2011.

...tako treba pohlepnim budalama, steta sto nisu sve izgorjeli do smrti! Umjesto da spase sebe oni spasavaju auto, gle budale! Auto mogu kupiti ali sebe vise nemogu da naprave nove tj. da se kupe drugu kozu ili zivot!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije