Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Otac devet godina spolno zlostavljao kćer

policija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
24.11.2015.
u 16:05

Kaznena djela počinio je u razdoblju od 2006. do 2015. godine.

Muškarac (47) iz međimurskog sela Lopatinca koji je devet godina zlostavljao kćer (nije isključeno da je zlostavljao svo troje djece), završio je u istražnom zatvoru zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenih djela. 

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu ispitalo ga je i donijelo rješenje o provođenju istrage zbog osnovane sumnje da je počinio dva teška kaznena djela protiv spolne slobode i pet kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina.

>> Pijani otac seksualno se iživljavao na vlastitoj kćeri (13)

Komentara 14

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
17:27 24.11.2015.

Smrtna kazna bez razmisljanja.

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
17:27 24.11.2015.

Smrtna kazna bez razmisljanja.

OS
osica
17:02 24.11.2015.

Bože moj 9 godina tog gnjusnog monstruma nije nitko prijavio. Bože zar su svi oko njega " bili slijepi kraj zdravih očiju." Ne mogu vjerovati, zar nitko nije 9 godina pogledao to jadno dijete doma, susjedi, škola...... ?..Diječje oči su su ogledalo duše, tko je uporno okretao glavu i štitio ovu ži. vi .nu "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije