Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Otac (71) udario usnulog sina sjekirom po glavi

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
01.09.2015.
u 10:11

Sin je zadobio prijelom lubanje s krvarenjem između moždanih ovojnica, a unatoč tako teškoj ozljedi uspio je nakon prvog udarca oduzeti ocu sjekiru iz ruke

Starac (71) koji je u Varaždinu udario sina sjekirom i teško ga ozlijedio, završio je u istražnom zatvoru zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela. Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu obavilo je prvo ispitivanje i pokrenulo istragu protiv 71-godišnjaka zbog pokušaja ubojstva.

Tereti ga se da je 28. kolovoza u obiteljskoj kući u Varaždinu oštricom sjekire udario u glavu svojeg 43–godišnjeg sina koji je spavao u krevetu. Sin je zadobio prijelom lubanje s krvarenjem između moždanih ovojnica, a unatoč tako teškoj ozljedi uspio je nakon prvog udarca oduzeti ocu sjekiru iz ruke.

>> Uhićen zbog pokušaja ubojstva u Banovoj Jaruzi

Komentara 2

OB
Objektivno...
14:03 01.09.2015.

Možda je sin nemirno spavao pa ga je otac htio malo smiriti?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:55 01.09.2015.

Sirijci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije