Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCAO U PARKU

45.000 kn jamčevina za Milana Vurdelju: Osumnjičen da je u parku pokušao ubiti muškarca (60)

Milan Vurdelja
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/7
15.02.2016.
u 16:55

Milan Vurdelja tereti se da je pucao iz pištolja na 60-godišnjaka te mu je nanio teške ozljede

Milan Vurdelja (59) osumnjičen je za pokušaj ubojstva iz pištolja 60-godišnjeg muškarca u riječkom parku u subotu navečer i zadržan u istražnome zatvoru, a određena mu je jamčevina od 45.000 kuna.

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je da ga se zadrži u istražnom zatvoru zbog sprečavanja utjecaja na svjedoke te mogućnosti ponavljanja djela, a sudac istrage Županijskoga suda u Rijeci Duško Tišma prihvatio je samo sprečavanje utjecaja na svjedoke.

Milan Vurdelja tereti se da je u Parku dr. Vinka Frančiškovića u Rijeci u 20.45 sati pucao iz pištolja na 60-godišnjaka te mu je nanio teške ozljede, koje nisu opasne za život. Nastrijeljeni muškarac prevezen je u riječki KBC s ozljedama ramena, vrata i podlaktice te je hitno operiran. Vurdelja je uhićen te večeri.  

Motivi napada još se utvrđuju.

>> Pucnjava u Rijeci: 60-godišnjak teže ozlijeđen, osumnjičeni u pritvoru

Komentara 3

LU
lukivoda
17:27 15.02.2016.

pa kaj je ovo više se nemre ni slobodno pucat po ljudima i odma te zatvore pa kakva je to demokracija nek se odma žali sudu za ljudska prava

OB
ObrenM
19:02 15.02.2016.

Sada imamo da je ljudski zivot procijenjen na nepunih 6000 e.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije