Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga završena
Povratak na članak

Osumnjičeni za napad na partnericu u Kaštel Gomilici uhićen u Varaždinu

Policija je objavila fotografiju osumnjičenog i zamolila građane za pomoć pri potrazi koja je uspješno završena

Komentari 15

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
17:45 26.07.2018.

Stari dobri Tigrovi ali....... šta sad.

VL
BR
bruno877
14:35 26.07.2018.

Apsolutno se slažem kako nitko ne smije imati popusta za kazneno djelo. Međutum, svjedoci smo kako je kriminalist, Nikola Kajkić jučer smijenjen zbog "pretjeranog" istraživanja krvoprolića u Ovčari u što su umočeni Pupovčevi bliski suradnici. Ovaj jadnik će za 33 šamara dobiti (zasluženu) kaznu, a četnici će nam se i dalje smijati i voditi državu iz uopće ne tako duboke sjene.

VL
TO
tomo51
18:37 26.07.2018.

čudim se da kad je riječ o pedofilu ili nekom politički podobnom onda niti slike niti punog imena i prezimena.... al ako je rijeć o Hrvatskom branitelju odma i slika i puno ime i prezime i odma sofisciran ko monstrum....ne opravdavam zločin niti ga podupirem al bar novinarski pisarčići budite barem jednaki i dosljedni pa kad je riječ o kakvom "tatinom sinu" il kakvom uhljebu i onda recite puno ime i prezime i stavite sliku....

VL
DU
Deleted user
13:01 26.07.2018.

Čovjek je nasilnik i to što je bio branitelj nesmije biti olakotna okolnost za spremnost da nekome oduzme život.

VL
PO
porezni.obveznik
13:25 26.07.2018.

uf, dobro je: mogao je biti imigrant.

VL
KO
komunikolog
15:15 26.07.2018.

Porezni i odekvragu, svaka Vam čast! Poslodavac će valjda isplatiti i neki bonus, Stvarno ste vrijedni. Nadam se da sve ide preko računa, da nema isplata “na ruke”!

VL
ZV
Zvjerko
12:47 26.07.2018.

Ha, ništa, sada će reći da boluje od PTSP-a pa će biti pušten kući uz mjeru predostrožnosti nekonzumiranja alkohola. Ili još bolje, pozvat će se na onu poznatu Karamakovu “Zakoni, ma kakvi zakoni, pa to su branitelji!”

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.