Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNO

Osuđen na devet godina zatvora zbog silovanja i podvođenja djevojčice (13)

Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
21.05.2014.
u 17:20

Prema optužnici, Nocaj je djevojčicu silovao u svibnju 2011. nakon što ju je zatekao u jednoj zagrebačkoj autopraonici gdje je radila za džeparac, skupljajući novac za školsku ekskurziju

Nue Nocaj (40) na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu od devet godina zatvora zbog silovanja i podvođenja djevojčice (13) sa šireg područja Zagreba. Optuženi je sudsko vijeće pokušao uvjeriti da je bio zaljubljen u nesretnu djevojčicu, koju je, u najmanje četiri navrata podvodio drugim muškarcima. No sud u takvu obranu optuženika nije povjerovao, a produžen mu je i istražni zatvor u kojem je od uhićenja u listopadu prošle godine.

Prema optužnici, Nocaj je djevojčicu silovao u svibnju 2011. nakon što ju je zatekao u jednoj zagrebačkoj autopraonici gdje je radila za džeparac, skupljajući novac za školsku ekskurziju. Uhvatio ju je, dirao po tijelu, a ona mu se otimala.

Njezino zapomaganje nitko nije čuo, a nakon što ju je silovao, zaprijetio joj je da će je ubiti, ako ga prijavi. Nakon toga ju je nazivao i proganjao, a iz straha ga se nije usudila prijaviti. Tražio ju je da ide s njim po stanovima, gdje joj je dogovarao sastanke s drugim muškarcima, a podvodio ju je za novac. Znao ju je prisiljavati da ima odnose i s više muškaraca odjednom, a njezina trauma okončana je 2013. kada je policija u jednom vozilu na Črnomercu s njom zatekla starijeg muškarca. Inače Nocaj je na riječkom i zagrebačkom sudu pravomoćno osuđen kao pripadnik međunarodnog krijumčarskog lanca koji je prebacivao ljude iz Albanije do Njemačke, a to mu je pri izricanju presude uzeo kao otegotna okolnost.

>> 'Razapeo me je, a onda mi kliještima krenuo prema grudima'

Ključne riječi

Komentara 3

XA
xaron
17:29 21.05.2014.

Malo je dobio. Za nešto ovako treba dozivotno.

GO
gogs0302
18:56 21.05.2014.

Užasno, a što i očekivati od našeg pravosuđa.

TU
tulipan870
18:48 21.05.2014.

Već sam pisao komentare na takve teme ,četiri zida samica i neka udara glavom kada nema pameti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije