Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Služio u našoj vojsci

Osuđen hrvatski državljanin koji je u stravičnom napadu 23 puta izbo bivšu punicu

Policija, Engleska
Foto: Press Association/Pixsell
18.04.2016.
u 17:45

Osuđen je u Engleskoj na 12 godina zatvora

Hrvatski državljanin Maxi Lord (42) osuđen je u Engleskoj na 12 godina zatvora jer je u stravičnom napadu 23 puta izbo bivšu punicu po licu i rukama.  

Lord, koji je kako piše Daily Mail, služio u hrvatskoj vojsci, dvaput je deportiran iz Engleske, 2013. i u travnju lani, ali vraćao se s lažnim dokumentima preko Italije.

U listopadu prošle godine upao je u kuću svoje bivše supruge Svetlane (32)nasrnuo nožem na bivšu punicu. Prilikom napada veliki kuhinjski nož slomio se na četiri dijela. 

Od Svetlane se rastao nakon burne veze.

A nakon što odsluži kaznu, Lorda će ponovno deportirati.

>>Srbin u Austriji nasred ulice izbo nožem suprugu i njezinu sestru pa još skakao po njima

Komentara 9

GU
gustirna
18:21 18.04.2016.

znaci englezi deportiraju svoje građane....a jugopravosuđe u hrvatskoj nece ni srbina koji je mislio pomesti sa audijem pola zagreba.....naprotiv spasila ga bratija i zapecatila slucaj svog saveznika iz domovinskog rata sa 18 tisuca kuna globe....

DP
Dule Pacov
23:48 18.04.2016.

ja bih osloboodiio, vala uubioo azdaju, vitez, junak!

ZA
zambezi
21:08 18.04.2016.

12 godina za takav užas? Mislio sam da Englezi imaju kazne ,a ono slicno ko i u hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije