Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ines Balint:
Povratak na članak

'Oštro se protivimo smanjenju mreže primarne zdravstvene zaštite'

Tražimo da mreža primarne zdravstvene zaštite ostane i dalje isključivo u nadležnosti Ministarstva zdravlja.

Komentari 5

CH
chemica
12:29 12.07.2015.

Ajme pametnjakovićke...I njoj su na prvom mjestu "interesi ceha", a ne pacijenata. Umjesto da se bori za povratak superiornog sustava domova zdravlja gdje si na jednom mjestu imao liječnika i dobar dio dijagnostike, ona trkelja o dodatnoj privatizaciji, koju je dubokoumno osmislio još Shimadzu-Hebrang. Grobar našeg nesretnog zdravstva. Stariji liječnici plaču za socijalizmom, a ovi mlađi nas guraju još dublje u kapitalizam. Naravno da će to sve platiti bolesni ljudi, samo što to još ne razumiju. Kao što nisu ni devedesete shvatili što im izrodi spremaju.

VL
NV
novo vriijeme
14:10 12.07.2015.

Zahtjevi ove udruge obiteljskih liječnika su sasvim na mjestu, država je dužna osigurati više toga za normalan rad u ruralnim područjima jer je tamo teže. U Zagrebu ako obiteljski liječnik ne riješi nešto pacijent ode na hitnu i obiteljski liječnik je miran, nema rizika posla, u ruračnim krajevima nije tako. A sada jedno pitanje gdje je nestao Zavod za telemedicinu koji bi ovdje moga odigradi ključnu ulogu, nakon što su osnivača i stručnog planer Klapana istjerali i za nešto optužili tamo se ugnjezdila gomila uhljeba koje uzdržavamo deset godina a da ne rade ništa gdje je Agencija za ivalitetu i akreditaciju u zdravstvu da osigura standarde protokole i postupanja za pacijente koja je također već 7 godina puna uhljeba i manekena čiji je zadatak da primaju plaće i putuju po svijetu od konferencije do konferencije i da ništa ne rade . Za funkcionalno zdravstvao treba puno toga napraviti Ministarstvo zdravlja a ne samo evo ti ordinacija u najam pa se ti i pacijenti dogovorite ja više sa zdravstvom nemam ništa osim što imam ministarsku, pomoćnika ministra, zamjenika ministra, plaću auto, karticu, putovanja.

VL
SA
samoborka
13:09 12.07.2015.

ne trabunjaj chemica! Ines Balint je nasa obiteljska lijecnica i zena je fenomenalna! Niti rijeci prigovora nemam na nju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.