Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završena istraga

Ostojić: Slučaj Grubori zaključen, Beneta je počinio samoubojstvo

'14.03.2012., Zagreb - Ispred ravnateljstva policije u Savskoj skupina kriminalista je dosla prosvjedovati i razgovarati sa ministrom Rankom Ostojicem vezano uz zaposljavanje kriminalista u mupu. Neki
'Goran Jakus/PIXSELL'
Autori: mš/VLM, luc
29.03.2012.
u 09:50

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić kratko je novinarima iznio nove spoznaje o slučaju Grubori

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić izjavio je uoči sjednice Vlade da je, što se Ministarstva unutarnjih poslova, tiče slučaj Grubori službeno završen.

Cvita Beneta: Igor se nije sam ubio, njega je ubio netko drugi

Ministar Ostojić dodao je da je, što se policije tiče, Igor Beneta, jedan od optuženih za zločin u Gruborima, počinio samoubojstvo.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:25 29.03.2012.

Pa nemozemo tek tako lako i jeftino proci preko ovog slucaja. Ako ga ne istrazimo u detalj i ne izdjemo sa imanima i prezimenima odgovornih,...nikad necemo postati demokratska zemlja sa neovisnim pravosudjem i policijom. Mozemo i dalje nastaviti glumiti demokraciju. Nije ovdje samo stvar zrtava i njihove satsfakcije nego stvar pravde i odgovornosti. Siguran sam da mnogi ne zele da budemo banana drzava.

OB
-obrisani-
10:31 29.03.2012.

čelsi - poanta je u montiranim procesima i neutemeljenim progonima branitelja, a protuzakonitim abolicijama svih četničkih krvoloka

OB
-obrisani-
10:05 29.03.2012.

sumnjivo,,,,,,mngo sumnjivo bre.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije