Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Krstičević sad ne smije ni pomisliti na ostavku, više to ne prolazi

Bude li i dalje sklon ostavci, uvrijeđenost, a ne ratništvo bit će mu dominatni biljeg

Komentari 6

PR
prajdali100
17:15 25.07.2017.

Sasvim korektan komentar.Ali Iva, da mu " predavanje" drzi Kotromanovic......to je strasno.Pa o njemu nadlezni imaju dokumentaciju za trenutacno procesuiranje !!!! I ON se ima obraza javiti!? Svasta.

VL
DD
ddh
18:36 25.07.2017.

Crvena Puljiska je uzgubljena u prostoru i vremenu, izgubljena izmedju neba i zemlje. Sve njezine spletke, sva njezina podmetanja, sve njezine prognose" i "analize" koje je tumacila i "dokazivala" s "visokim izvorima" pale su dosada u vodu. Konstruirala je rat izmedju Predsjednice i Premijera i nista od toga. Konstruirala je krizu Vlade i opet nista od toga, Izmisljalal je i izmislja razlaze u HDZ-u izmedju PLenkovica i samo od nje vidjenog desnog krila i opet se sve izjalovilo. Pocela je konstruirati i nepodrzavanje Predsjednice od strane HDZ-a na slijedecim predsjednickim izborima, a Predsjednica jos nije niti izjavila, da ce se natjecati za novi mandat. Drugarica je vec davno postala odvratno dosadna, dosadjuje i ljudima i Bogu s njezinim teorijama primitivne komunisticke zavjere. Ona bi mogla pisati traceve, a ne nekakve analize i pogotovo bi trebala prestati s tim dosadjivanjem i njezinom interpretacijom, da je istina sto se njoj "crvenoj babi" snilo.

VL
BS
@bserver
18:37 25.07.2017.

u ovoj zemlji ima puno malih uvrijedjenih velicina...

VL
RE
REYAM
09:07 26.07.2017.

Nije mu prvi puta pa ne mora biti niti zadnji.

VL
DU
Deleted user
00:02 26.07.2017.

Baš me interesira kako bi političari i novinari koji tapšaju po leđima ovog ministra govorili da su njima izogrile kuće auti stoka itd? Lako je njima sada govoriti i pisati kada im ništa nije stradalo. Ali kada treba spašavati Todorićaća i Agrokor e onda se para ima ne za jedan vatrogasni kamion nego za 200 vatrogasnih kamiona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.