Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPALA PROSIDBA

Ostavila ga da kleči s prstenom pred stotinama slučajnih svjedoka

18.05.2011.
u 11:07

Sve je pomno isplanirao, ali ne i njezinu reakciju. U šoku i nevjerici osvrnula se i pobjegla

O moj Bože, ovo je brutalno! – komentirali su slučajni promatrači mladića kojeg je djevojka ostavila da kleči u punom trgovačkom centru Sherman Oaks Galleria u Los Angelesu.

Sve je pomno isplanirao, ali ne i njezinu reakciju. Doveo ju je u trgovački centar u kojem su se upoznali prije godinu dana, objasnio joj koliko je voli, doveo gitarista koji je zapjevao "Sweet Caroline" Neila Diamonda, jer se odabranica njegova srca upravo tako zove, i onda pred stotinama slučajnih svjedoka kleknuo i pružio joj prsten.

Ipak, nije mu pošlo za rukom odvesti je kući kao svoju buduću mladenku. U šoku i nevjerici djevojka ga je nekoliko puta upitala što čini, osvrnula se oko sebe i, kada je dočekala kraj njegova monologa, pobjegla.

Ni sam se još nije snašao, a već je postao internetska zvijezda zahvaljujući svjedocima koji su snimili i objavili njegovu neuspjelu prosidbu.

Ključne riječi

Komentara 19

LJ
ljuti
12:23 18.05.2011.

Ovo yaca nebi napravila

TH
thekurcula
13:04 18.05.2011.

S pravom! Kakve su to budalaštine u Americi sa tim blesavim načinima pitanja za brak!?Gledaju puno one svoje filmske sapunice iz Holivuda.

FI
fiberglas
00:40 19.05.2011.

Ne,ne nemaa onaa nikoga, ona voli samo mene i još dvaa, moja mala nema mane ni´ko nema tako..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije