Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva slučaja
Povratak na članak

Ospice se pojavile na Hvaru i u Solinu: 'Najveća opasnost su veliki kolektivi'

- U zemljama u našem okruženju ima mnogo oboljelih, bilježi se više stotina slučajeva u BiH, te sigurno njih 1000 zaraženih u Makedoniji, a mnogo je oboljelih i u Italiji, Češkoj, Austriji... - kaže dr. Milka Brzović

Komentari 16

DJ
DjD
18:15 24.05.2019.

Djecu izliječiti a roditeljima poslat račun .

VL
Avatar scubacro
scubacro
20:54 24.05.2019.

...bas super pozivnica uoci turisticke sezone... sjano, i cestitke roditeljima koji odbijaju cijepiti svoju djecu..... da nece opet trebat proglasavat elementarnu nepogodu, susa u 21. st., poplava, vrucina, fjaka, previse posla i slobodnih radnih mjesta, ospice, prikljucne ceste za pelj.. most, vodene kozice, dernek u bleiburgu, tbc, jugozomboidi nasrcu na saku u glavu.....sve je to elementarna nepogoda..

VL
CR
CroZrakomlatNo1
18:20 24.05.2019.

Naš mili Bog zna sta radi i zasto! Virujte u Boga i molite! Darujte novac RKCu!

VL
DO
dopizdilomi
18:37 24.05.2019.

Necijepljene poslati doma kako se cijepljeni u vrtićima i školama ne bi zarazili i proširili epidemiju od dva zaražena u dva grada.

VL
ZN
znam
22:09 24.05.2019.

GreenMedInfo ima preko 650 clanaka o cijepljenju. Dr Mercola takodjer ima jako dobru bazu podataka o tome. Evo jedne od studija: Revolucionarna nova studija identificira cjepiva kao najčešći izvor nuspojava u djece, uključujući anafilaksiju i smrt. Studija otkriva da susu nuspojave češće kod dječaka nego djevojčica, a dojenčad je najosjetljivija dobna skupina. Cjepiva pružaju samo umjetnu, privremenu, tipično inferiornu imunost u usporedbi s onim što vaše tijelo prima od prirodne izloženosti bolesti. Povijest nudi vrlo malo dokaza da su cjepiva odgovorna za iskorjenjivanje bolesti. Nakon uvođenja cjepiva pojavljuju se novi i više virulentni sojevi, što sugerira da je cjelokupna paradigma imunosti na cjepivo fatalno pogrešna. (Istrazivanje obavljeno u Shanghai, China)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.