Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSNIVAČ PLATFORME ZA TRGOVANJE KRIPTOVALUTAMA
Povratak na članak

Turska izdala tjeralicu: Uzeo dvije milijarde dolara i pobjegao u Albaniju

Policija je uhitila 62 osobe u istovremenim racijama u zoru u osam turskih gradova zbog navodnih veza s Ozerovom tvrtkom, Thodexom

Komentari 2

FA
fajlpz
22:36 23.04.2021.

Kad se Mamić vratio vjerovatno će i on. Je li ima dvojno ?

VL
ZI
zimerman
00:04 24.04.2021.

Još samo jedan očigledni primijer da je Turska postala diktatorska država . Ozer je pošteni vlasnik tvrtke koji je htio da zaštiti invstore koji su preko njegove tvrtke investirali svoj vlastiti novac u digitalni novac i ,,(to je postalo normalnono u cijelom svijetu) .Diktatorska Turska je zabranila crypto i htijela da prisvoji sebi digitalni novac od investora . Ovdje se ne radi samo o investitura iz Turske nego iz cijelog svijeta a većina ih je iz Turke i zemalja u regiji mnogi su i Albanci tako da se ovaj pošteni biznismen osijeca zaštićenije u Albaniji nego u Diktatorskoj Turskoj .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.