Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optimistične prognoze
Povratak na članak

Osnivač BioNTecha: Do kraja ljeta više neće biti potrebna opća zatvaranja

Sahin, osnivač njemačke tvrtke BioNTech, smatra da su ti problemi privremeni, da je moguće cijepiti 70 posto Nijemaca do kraja rujna i da virus tada više neće biti toliki problem

Komentari 16

LU
Ludwik
07:53 21.03.2021.

Naravno da ce se brojke oboljelih od kineske gripe ove godine ili srozati ili će čitavo gospodaratvo staviti pinklec na rame, a bunt nesretnih podzetnika i većeg dijela stanovništva eskalirati u nasilje... Hrvatskoj ostaje nadati se da su liječnici barem malo obrazovaniji od novinara koji ne znaju prevesti niti ovako jednostavan članak... Neznalice koje ne znaju pravilno napisati niti ime bavarskog premijera. "Markus Sode", pišu dnovinari...

VL
ZN
znam
08:16 21.03.2021.

Karton cijepljenja 27-godišnje Hanne Rewerts pokazuje da je drugu dozu cjepiva Pfizer dobila 12. siječnja. Saznala je da je bila pozitivna na COVID 19, 18. ožujka na jednom od rutinskih testova koje tjedno radi na poslu (kućni zdravstveni radnik). Izvor: Vaccine Impact

VL
SO
Sir Oliver
10:34 21.03.2021.

Markus sigurno nije izjavio "krivim", covjek je obrazovan, za razliku od novinara i sigurno je izjavio pogresnim, a ne krivim.

VL
ZN
znam
07:22 21.03.2021.

Odstupi silo necista.

VL
Avatar Jopa
Jopa
09:16 21.03.2021.

Tek na jesen/zimu bi mogao biti problem kada se cijepljeni susretu sa virusom što je normalno u to vrijeme godine. Pitanje je što im je cjepivo napravilo sa prirodnim imunitetom, a samo cjepivo ne znači ništa jer je i pučkoškolcu jasno da virus mutira.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
07:41 21.03.2021.

Čim dnevne temperature prijeđu 17°C, treba ukinuti sve protuepidemiološke mjere.

VL
5S
505.scrtom
20:07 21.03.2021.

taj isti osnivač je nedavno takođe izjavio da će se ljudi morati svakako svake godine cijepiti

VL
Avatar Temida
Temida
07:59 21.03.2021.

U ovom korona ludilu vladajući su preko noći srušili civilizaciju i uveli divljaštvo. Uzmimo civilizacijsko načelo prava. Što npr. znači pravo na hranu? Znači li da imate pravo otimati hranu drugima? Ne, to bi bilo divljaštvo. Ono samo znači daa vas drugi ne smiju spriječiti da si priskrbite hranu. Slično je s pravom na zdravlje. Ono znači da vas drugi ne smiju spriječiti da zaštitite vlastito zdravlje. No danas su vladajući odbaciti to jednostavano načelo i uveli divljaštvo - zakon jačega. Po njemu se pravo na hranu ili zdravlje tumači kao pravo na otimanje tuđe hrane ili tuđeg zdravlja. Naime, korona rizični su potpuno slobodni zaštititi vlastito zdravlje tako da se zaključaju, kvalitetno maskiraju, cijepe, ..., pa i uz pomoć vladajućih. Nitko ih dakle ne priječi da ostvare svoje pravo na zdravlje. No vladajući su, umjesto da rizičnima pomognu u ostvarivanju tog prava, postali divljaci i počeli otimati zdravlje drugima. Npr. onkološkim i inim bolesnicima koji su zbog stožeraškog divljanja mjerama, ostvarili preko sto tisuća zdravstvenih usluga manje. I ne samo zdravlje, počeli su otimati i hranu. Npr. radnicima u sportu, turizmu i ugostiteljstvu. Počeli su otimati i slobodu svima nama. Slobodu neometanog disanja, druženja, putovanja, izlaska iz kuće. Dakle preko noći su civilizaciju zamijeniti zakonom jačega, baš poput pravih divljaka. Zato čekamo policiju da zaustavi i uhiti te divljake, pravosuđe da ih procesuira, i zakonodavca da ponovo uvede civilizaciju.

VL
Avatar Temida
Temida
07:57 21.03.2021.

Što su to 'korona zombiji'? To su pojedinci koji su mentalno umrli i vraćeni u život putem korona magije. Izgubili su vlastitu svijest te su postali bezumni robovi patološkog straha od nevidljivog neprijatelja. Strah se očituje u sumanutim napadima na đake, svatove, sortaše, birtijaše, šetaće i općenito sve one za koje korona zombiji umišljaju da bi mogli udomaćiti nevidljivog. Kao robovi patološkog straha, nesvjesni su da im nevidljivi ne može ništa ako se zaključaju, dobro maskiraju ili cijepe. Zbog te nesvjesti, sumanuto grizu sve one koji ne preferiraju podrum, krpu ili iglu. Kad su na vlasti, grizu po striktno propisanim ritualima i hrane su mesom onih koji te rituale ne poštuju. Kad su online, izriču nesuvisle mantre i grizu sve one koji cijene slobodu i istinu. Kad su u struci, produciraju patvorine i grizu propovjednike znanstvene činjenice da je do otkazivanja sustava održavanja homeostaze došlo prirodno, zbog komorbiditeta i starosti, a ne zbog dodira nevidljivog neprijatelja. To su dakle, korona zombiji.

VL
KO
Korumpirani
07:53 21.03.2021.

Do kraja ljeta ,samo koje godine.

VL
MA
malena27
08:52 21.03.2021.

Nećete nam ubiti volju za slobodom i istinom. Sve što više obmanjujete sve smo odlučniji u širenju istine. Piše " Tko god se klanja zvjeri i kipu njezinu, te primi žig na čelo ili ruku pit će vino gnjeva Božijega".. Da li si kao katolik i kršćanim spreman izgubiti svoje mjesto kod Boga? Za proizvodnju cjepiva koristli su najčešće žive fetuse dva do tri mjeseca starosti. Zar kao vjernik i kruna Božijeg stvaranja podržavaš ubijanje? Isus nas upozorava" tko pokuša spasiti život svoj , izgubiće ga, a tko život izgubi radi mene, živjeće ". Krajnje je vrijeme je da skineš prašinu sa Biblije i konačno je pročitaš.

VL
AA
aabbcc
11:07 21.03.2021.

Opća zatvaranja, brnjice i sl. su potreba ali samo za neke narode, kod mene takvih gluposti nema i nece nikada ni biti. AZ vakcina je obustavljena i za ocekivati je da ce i tu biti prvo neka poboljsanja u nastavku za one koji zele primiti vakcinu._ Nikada nikakva zatvaranja nisu ni bila sve radi normalno, kafane u zimskom periodu rade 2 sata krace, mnogi ducani takvu praksu imaju godinama .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.