Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet bazenima

Osječki gradonačelnik mališanima priznao kako ne zna plivati

Ivica Vrkić
Marko Mrkonjić/PIXSELL
26.05.2014.
u 13:53

Istaknuo je, također, kako će se Osijek pobrinuti da se djeci sa šireg gradskog područja osigura besplatan dolazak na bazene

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić ne zna plivati. Priznao je to prilikom današnjeg posjeta djeci predškolske dobi kada ih je posjetio na Gradskim bazenima te ih podučio da to nikako ne propuste. Tamo se, naime, u organizaciji Školskog sportskog saveza Osijeka već gotovo dva desetljeća provodi program privikavanja djece predškolske dobi na vodi.

- Vidio sam da se djeca u okviru ovoga programa uistinu dobro privikavaju na vodu što je osnova za učenje plivanja. Kolika je vrijednost toga najbolje pokazuje činjenica da nisam naučio plivati na vrijeme i još sam uvijek neplivač. Stoga dobro znam što znači takav kompleks. Jako je važno da svako dijete u Osijeku naučiti plivati - poručio je vrtićarcima gradonačelnik Vrkić.

Istaknuo je, također, kako će se Osijek pobrinuti da se djeci sa šireg gradskog područja osigura besplatan dolazak na bazene.

>> Vrkić zamolio ministra Linića da spasi OLT

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sokac sa drave
14:11 26.05.2014.

Vrki nezna plivati hajde reci nam bogati od kuda si dosao u Slavoniju rukovoditi.Slavonci obicno nauce plivati jos kao mali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije